«Η Φανή και η Τέχνη» της Πόπης Γεωργοπούλου Sianti Gallery 

Η Sianti Gallery καλωσορίζοντας το 2024 προσκαλεί τους λιλιπούτειους φίλους της να συμμετέχουν στην πρώτη για το νέο έτος διαδραστική ξενάγηση,που θα γίνει στα έργα και τα γλυπτά των εικαστικών που πρωταγωνιστούν στο βιβλίο «Η Φανή και η Τέχνη» της Πόπης Γεωργοπούλου. 

Έτσιτο Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 στις 11:00 οι εκδόσεις Νίκας και η γκαλερί Sianti καλούν τα παιδιά να ζήσουν μία ακόμα διαφορετική εικαστική περιπέτεια με τίτλο : «Η Φανή στη Χώρα των Χρωμάτων».

 

” Η Φανή και η Τέχνη “
Η γκαλερί Sianti σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Νίκας» εξέδωσε το βιβλίο « Η Φανή και η Τέχνη» με σκοπό την αισθητική καλλιέργεια όχι μόνο των μικρών αλλά και των μεγαλύτερων παιδιών ή ακόμα και όσων αισθάνονται παιδιά. Άλλωστε, τα έργα των εικαστικών είναι ένας χείμαρρος χρωμάτων, σχημάτων και κυρίως συναισθημάτων, που ειβάλλουν στην καθημερινότητα.
Η μικρή πρωταγωνίστρια του βιβλίου, η Φανή, μέσα από την δίνη των χρωμάτων μεταφέρεται στον χωροχρόνο και βρίσκεται ακριβώς την στιγμή της δημιουργίας στα εργαστήρια πέντε εικαστικών, του Γιάννη Βαλυράκη , του Θανάση Λάλα, της Χριστίνας Σαραντοπούλου, του Σωτήρη Σόρογκα, του Μανώλη Χάρου.
Στις 20 Ιανουαρίου, λοιπόν, η Sianti Gallery καλεί τα παιδιά να συνεχίσουν το ταξίδι  της Φανής στην χώρα των χρωμάτων ζωντανεύοντας την φανταστική της βόλτα στα ατελιέ των καλλιτεχνών!
Δηλώσεις συμμετοχής
– στο Link:  https://bit.ly/ΠΑΙΔΙΚΟΒΙΒΛΙΟΗΦΑΝΗΚΑΙΗΤΕΧΝΗ
– μέσω τηλεφώνου στο 210 7245432
– ή μέσω email στο [email protected]

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Συναυλία ΗΘΟΣ

ΗΘΟΣ Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 / Ώρα έναρξης: 20.30 Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Μαρίτα Παπαρίζου κοντράλτο Μουσική διεύθυνση: Μαουρίτσιο

ΜΑΡΙΚΕΣ (5 γυναίκες αφηγούνται)

ΜΑΡΙΚΕΣ #δενπροκειταιγιαδιασημεςπερσονες μια επί σκηνής συνάντηση για τις έμφυλες διακρίσεις 5 γυναίκες αφηγούνται   Η παράσταση εκκινεί από την ιστορία της ΜΑΡΙΚΑΣ, μιας γυναίκας που

“Springtime Stories” Γκαλερι «Αστρολάβος-Δεξαμενή»

  “Springtime Stories”   Από τη Γεωργίου Μπλιάτσου στην γκαλερί «Αστρολάβος-Δεξαμενή»  «Η δημιουργία είναι επικοινωνία», το μήνυμα της ζωγράφου Ιστορίες απόλυτα συνδεδεμένες με τη Μητέρα-Φύση,