Το Snap – Athens Queer Comedy Club επιστρέφει

Το Snap – Athens Queer Comedy Club επιστρέφει στην σκηνή του Red Jasper

Το Snap – Athens Queer Comedy Club επιστρέφει στην σκηνη του Red Jasper Cabaret Theatre για 4 μόνο παραστάσεις! Περισσότεροι από 5 καλλιτέχνες θα εναλλάσσονται κάθε Κυριακή σε μια παρασταση με Stand Up Comedy, Drag Show, Τραγούδι, Spoken Word, Καμπαρέ και όχι μόνο. Το αγαπημένο Variety Show της πόλης επιστρέφει και κάθε παράσταση είναι διαφορετική από την προηγούμενη!

Το Snap – Athens Queer Comedy Club είναι το πρώτο και μοναδικό Queer Comedy Club της πόλης, επαναπροσδιορίζοντας την κωμική σκηνή της Αθήνας και προσφέροντας έναν συμπεριληπτικό και φιλόξενο χώρο όπου όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Οι παραστάσεις που οργανώνει το Snap είναι ένα μείγμα Stand Up Comedy, Cabaret και LGBT+ Party. Περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες αποτελούν τον πυρήνα του Snap, ενώ καλεσμένοι του είναι μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής κωμικής σκηνής.

 

Κυριακές 21, 28 Ιανουαρίου και 4, 11 Φεβρουαρίου

Οι πόρτες ανοίγουν στις 8.30μμ

Γενική είσοδος 12 €

Red Jasper Cabaret Theatre, Κεφαλληνίας 18, Κυψέλη

Πληροφορίες/Κρατήσεις 2108822551

Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε αμαξίδια. Στον χώρο υπάρχει προσβάσιμη τουαλέτα.

Εισιτήρια 

Facebook Event

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ! Σταυρός του Νότου

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ! «Επιτελικώς Πάτος» Η προπώληση ξεκίνησε! Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης επιστρέφει στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου με νέα παράσταση!