ΧΑΡΑ ΜΑΡΚΑΤΖΙΝΟΥ- Το δικό μας για πάντα

ΧΑΡΑ ΜΑΡΚΑΤΖΙΝΟΥ

 

Το δικό μας για πάντα

 

Ο Άγγελος και η Μυρτώ προέρχονται από διαφορετικούς κόσμους κι ο καθένας τους κουβαλάει το δικό του φορτίο και τις προσωπικές του πληγές από τα εφηβικά του χρόνια. Η σχέση τους, απρόσμενη αλλά δυνατή, εξελίσσεται με γνώμονα την αγάπη και τους βοηθά να θεραπευτούν από τα τραύματα του παρελθόντος. Απολαμβάνοντας το δικό τους «πολύτιμο» στη ζωή, μαθαίνουν να αποδέχονται, να εξηγούν, να κατανοούν, να συγχωρούν, να απολαμβάνουν. Και στο τέλος συνειδητοποιούν πως ο χρόνος είναι κάτι σχετικό και πως το «για πάντα» μπορεί να κρατήσει μόνο μερικές στιγμές και παρ’ όλα αυτά να είναι αρκετό.

Μέσα από τη Μυρτώ, η συγγραφέας, ως ενεργειακή θεραπεύτρια, μας συστήνει στον κόσμο των εναλλακτικών θεραπειών και μας αποκαλύπτει πώς μια διαφορετική προσέγγιση μπορεί να βοηθήσει έναν άνθρωπο να επουλώσει τα τραύματά του.

Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ

 

 
 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Η Χαρά Μαρκατζίνου σπούδασε Αγγλική Φιλολογία και εργάστηκε ως καθηγήτρια Αγγλικών, life coach και ενεργειακή θεραπεύτρια. Η αγάπη της για τα παιδιά την οδήγησε σε δημιουργικά μονοπάτια, όπως είναι η συγγραφή και η ζωγραφική. Έχει πάρει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής, ενώ το 2019 ξεκίνησε το συγγραφικό της έργο με την παιδική ιστορία Ο μοναχικός Αντώνης και η νεράιδα της χαράς. Ακολούθησαν δύο μυθιστορήματα, το Όσα δεν σου είπα (2020) και η Όλγα (2021), που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Υδροπλάνο. Έχει συμμετάσχει σε συλλογικά έργα και έχει δημοσιεύσει ηλεκτρονικά διηγήματα. Επιθυμία της είναι να προσφέρει στους συνανθρώπους της και όνειρό της να κάνει τους ανθρώπους να πιστέψουν ξανά στην αγάπη.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
ΚΛΙΚ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες

ISBN978-618-215-157-0

Τιμή: 14,84 με ΦΠΑ

Σελίδες: 260

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Ο Νικηταράς στο Θέατρο Βαφείο

Στο Θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής Παρασκευή 1 Μαρτίου στις 9μ.μ  «Αι γενεαί  πάσαι… Νικηταράς!» Πρόκειται για το γνωστό αριστούργημα του Θεατρικού συγγραφέα Γιώργου Α.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ «ΑΣΤΡΟ ΚΙ ΟΥΡΑΝΟΣ»

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ «ΑΣΤΡΟ ΚΙ ΟΥΡΑΝΟΣ» Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης | Στίχοι: Λίνα Δημοπούλου    Τραγούδι από τη σειρά  «Το προξενιό της Ιουλίας»! Ο μοναδικός Παντελής Θαλασσινός ερμηνεύει το τραγούδι «Άστρο κι Ουρανός» από την επιτυχημένη