ΟΙ ΜΠΡΑΤΙΜΙΑ ΣΤΟ CAJA DE MUSICA

ΟΙ ΜΠΡΑΤΙΜΙΑ ΣΤΟ CAJA DE MUSICA

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Το μουσικό σχήμα Μπρατίμια κατεβαίνει από τη Θεσσαλονίκη την Κυριακή στις 7 Ιανουαρίου στην Αθήνα και σας προσκαλεί να γιορτάσετε παρέα τα 10 χρόνια του συγκροτήματος σε ένα ξέφρενο γλέντι, σε μία παράσταση γιορτή.

Τραγούδια και μελωδίες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, από τη Θράκη και τη Μικρασία μέχρι τα νησιά και τη Κρήτη, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία καθώς και την Ήπειρο θα πλημμυρίσουν τον όμορφο χώρο Caja de Musica.

Υ.Γ.: Φορέστε άνετα ρούχα και παπούτσια, δεν υπάρχει περίπτωση να μη χορέψετε… να είστε άνετα!

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ FOLK PROJECT!

Το Folk project είναι μια καινούργια πρόταση στα βράδια μας που έχει ως στόχο να αναδείξει καλλιτέχνες και μπάντες που πειραματίζονται με την παραδοσιακή μουσική όπως οι ίδιοι την οραματίζονται. Μουσικές, χρωματικές ζυμώσεις θα μας ταξιδέψουν κάθε Κυριακή όπου η καθεμία θα έχει τη δικιά της προσωπική ταυτότητα. Μια διαφορετική συναυλία με παραδοσιακές αποχρώσεις!

INFO:

Σινώπης 27, Αθήνα

Ώρα προσέλευσης: 20:00

Ώρα έναρξης: 21:00

Είσοδος: 12 ευρώ

Κρατήσεις: 6945166085 & info@cajademusica.gr

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Προσκλήσεις – Νίνα 2

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τις Δύο τελευταίες παραστάσεις για το έργο της Κάτιας Σπερελάκη «ΝΙΝΑ 2», το Σάββατο 18/5 ώρα 8:30 και την Κυριακή 19/5 ώρα 8:30 μμ., στο θέατρο

Μαρίνα Σάττι  – “P.O.P.” | νέο album

Μαρίνα Σάττι  – “P.O.P.”  Το νέο album της Μαρίνας Σάττι μόλις κυκλοφόρησε! Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον 68ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η Μαρίνα Σάττι επιστρέφει δισκογραφικά με ολοκαίνουργιο υλικό. Το νέο mini album της Μαρίνας