5 ΠΕΝΤΕ Fresh- Pasta & Kuzina στην Καλλιθέα

5 ΠΕΝΤΕ

FreshPasta & Kuzina

Νέο κατάστημα  “5 ΠΕΝΤΕ”  στην Καλλιθέα!  Ο απόλυτος προορισμός  για pasta lovers με αυθεντικές μακαρονάδες και όχι μόνο !

Το “5 ΠΕΝΤΕ” έχει ανοίξει τις πύλες του στην Καλλιθέα, φέρνοντας μία μοναδική εμπειρία γεύσης που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Με μία ποικιλία που κερδίζει τις εντυπώσεις σε ζυμαρικά, σπιτικά μαγειρευτά φαγητά, σούπες και σαλάτες, το “5 ΠΕΝΤΕ” υπόσχεται να ικανοποιήσει κάθε γευστική προτίμηση !

 

Με περισσότερα από 5 είδη ζυμαρικών που συνδυάζονται με 8 διαφορετικές σάλτσες και με μόλις 5€, ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει το δικό του γαστρονομικό παζλ!

 

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση των ποιοτικών μαγειρεμένων φαγητών που ανανεώνονται καθημερινά και εξερευνήσετε τις υγιεινές επιλογές μας, που συμπεριλαμβάνουν σούπες, σαλάτες και superfoods!

 

Επίσης μπορείτε να βρείτε  μία πληθώρα vegetarian πιάτων που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της υγιεινής διατροφής.

 

Το “5 ΠΕΝΤΕ”   υποστηρίζει μία φιλοσοφία γεύσης, ποιότητας και ποικιλίας, προσφέροντας στους πελάτες του τη δυνατότητα να απολαύσουν εκλεκτές γεύσεις χωρίς να ξοδεύουν πολλά.

 

Οι πιο νόστιμες μακαρονάδες σε τιμές που κερδίζουν στο νέο αγαπημένο στέκι της Καλλιθέας!

 

5 ΠΕΝΤΕ

 ΦΙΛΑΡΕΤΟΥ 82 ΚΑΛΛΙΘΕΑ

210 9567166

 

INSTAGRAM https://www.instagram.com/5pente?igsh=MXQ1ZGg0eHVqZzk5cg==

FB https://www.facebook.com/profile.php?id=61553708657846

TIKTOK https://www.tiktok.com/@5pente?_t=8iiv8RNjShU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

  «Η πόλη στην άλλη όχθη»

  «Η πόλη στην άλλη όχθη» Διασκευή, σύνθεση κειμένων, σκηνοθεσία: Κοραής Δαμάτης Από το Σάββατο 11 έως την Κυριακή 19 Μαΐου καθημερινά για 9 μόνο