Small Size Days 2024 Μια γιορτή για την πρώιμη ηλικία 0-6 ετών!

 

Small Size Days 2024

Μια γιορτή για την πρώιμη ηλικία 0-6 ετών!

 

Το Small Size Days επιστρέφει για ένατη συνεχόμενη χρονιά στις 26-27-28 Ιανουαρίου!

 

100 και πλέον μέλη του Small size Network από 37 χώρες της γης, κατά τη διάρκεια του Small Size Days, καλούν τις οικογένειες και τους φροντιστές παιδιών πολύ νεαρής ηλικίας καθώς και τους σχετιζόμενους με αυτά φορείς, να βιώσουν μαζί την εμπειρία του θεάτρου, δηλώνοντας ότι η ύπαρξη των τεχνών απ’ την αρχή στη ζωή του ανθρώπου είναι σημαντική και πολύτιμη.

 

 

Η Artika συμμετέχει στη μεγάλη γιορτή με την παράσταση

«…και βγαίνω!» για θεατές από 10 μηνών,

 με το σύνθημα

«Όλοι έχουν δικαίωμα στο θέατρο!»

και προσφέρει τα εισιτήρια στην ειδική τιμή των 8 ευρώ τα Σάββατα 27/01 και 03/02.

 

Η προπώληση … έχει ξεκινήσει!!!

 

 

Όλοι έχουν δικαίωμα στο θέατρο γιατί:

 

  • Μαζί του μεγαλώνουμε όμορφα
  • Μας βοηθάει να αμβλύνουμε τις ανησυχίες μας
  • Μαθαίνουμε να εκφραζόμαστε
  • Για τόσους άλλους λόγους… και γιατί
  • Στο θέατρο περνάμε ωραία!!!

 

Τα εισιτήρια μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την Ticket Services:

https://www.ticketservices.gr/event/omada-artika-kai-vgaino/

 

Δείτε το trailer της παράστασης εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=hoDL_go9fXY

Σημειώσεις για τους συντάκτες:

Το Small Size Days είναι μία πρωτοβουλία του Small size Network και αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη δραστηριότητά του.

Κάθε χρόνο πραγματοποιείται το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου: τρεις ημέρες αφιερωμένες σε παραστάσεις, εργαστήρια και άλλες δραστηριότητες για παιδιά από 0 έως 6 ετών. Όλες οι δραστηριότητες παρουσιάζονται ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο, από τα μέλη του δικτύου που συμμετέχουν στην εκδήλωση, δημιουργώντας έτσι ένα τεράστιο, κοινό και μοναδικό Παγκόσμιο Γεγονός.

 

Το Small size Network ιδρύθηκε ως μία Καλλιτεχνική Διεθνής Ένωση το 2007 με σκοπό να διευρύνει τις παραστατικές τέχνες για τις πολύ νεαρές ηλικίες (0-6 ετών). Η Ένωση προωθεί την κατάρτιση και τεκμηρίωση του θεάτρου για τις πολύ νεαρές ηλικίες, μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και προγράμματα συνεργασίας.

 

Στο Δίκτυο μπορούν να ενταχθούν δημόσιοι και ιδιωτικοί οργανισμοί, καθώς και μεμονωμένοι ιδιώτες, από οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Από τον Μάρτιο του 2013, το Δίκτυο είναι μέλος της ASSITEJ International.

 

Συμμετέχουν περισσότερα από 100 μέλη από 37 χώρες παγκοσμίως (Australia, Austria, Belgium, Brazil, Cameroon, Canada, Chile, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Israel, Italy, Japan, Lithuania, México, Mongolia, Netherlands, Norway, Poland, Republic of San Marino, Romania, Russian Federation, Singapore, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, UK, Uruguay).

 

www.smallsizenetwork.org

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Συναυλία ΗΘΟΣ

ΗΘΟΣ Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 / Ώρα έναρξης: 20.30 Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Μαρίτα Παπαρίζου κοντράλτο Μουσική διεύθυνση: Μαουρίτσιο

ΜΑΡΙΚΕΣ (5 γυναίκες αφηγούνται)

ΜΑΡΙΚΕΣ #δενπροκειταιγιαδιασημεςπερσονες μια επί σκηνής συνάντηση για τις έμφυλες διακρίσεις 5 γυναίκες αφηγούνται   Η παράσταση εκκινεί από την ιστορία της ΜΑΡΙΚΑΣ, μιας γυναίκας που

“Springtime Stories” Γκαλερι «Αστρολάβος-Δεξαμενή»

  “Springtime Stories”   Από τη Γεωργίου Μπλιάτσου στην γκαλερί «Αστρολάβος-Δεξαμενή»  «Η δημιουργία είναι επικοινωνία», το μήνυμα της ζωγράφου Ιστορίες απόλυτα συνδεδεμένες με τη Μητέρα-Φύση,