“Μη Μου Μιλάς Για Καλοκαίρια” Ανδριάνα Μπάμπαλη – Γιώργης Χριστοδούλου

Μη Μου Μιλάς Για Καλοκαίρια

Ανδριάνα Μπάμπαλη – Γιώργης Χριστοδούλου

Διασκευή: Ανδριάνα Μπάμπαλη

Ενορχήστρωση & Παραγωγή: Άκης Κατσουπάκης

 

Βρείτε το “Μη μου μιλάς για καλοκαίρια” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίεςhttps://andrianababaligiorgischristodoulou.lnk.to/MiMouMilasGiaKalokeriaMB

Δείτε το Official Music Video στο YouTube: 

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Συλβέστρος

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Γιώργης Χριστοδούλου ενώνουν τις φωνές τους στο πρώτο single-προάγγελο ενός long play album που ετοιμάζουν.

Έτσι το «Μη Μου Μιλάς Για Καλοκαίρια», η επιτυχία του Μιχάλη Ρακιντζή από το μακρινό 1990, μεταμορφώνεται σε μια ακουστική μπαλάντα για δύο με την κλασική κιθάρα και τα έγχορδα να πρωταγωνιστούν.

Η μακρόχρονη φιλία των δύο ερμηνευτών και η συνύπαρξή τους σε ζωντανές εμφανίσεις έφερε αβίαστα την ιδέα για μια συλλογή από ντουέτα με τραγούδια απρόβλεπτα, τραγούδια που μπορούν να ακουστούν διαφορετικά, αποκτώντας μια νέα ζωή.

Ανδριάνα και ο Γιώργης με τις ζεστές φωνές και την ερμηνεία τους και ο Δημήτρης Συλβέστρος με τη δημιουργία του βίντεο ξαναδιαβάζουν έναν pop στίχο των 90s με φόντο τα τωρινά, τραυματισμένα, καλοκαίρια μας.

Τη διασκευή έκανε η Ανδριάνα Μπάμπαλη που παίζει και την κλασική κιθάρα,  ενώ την ενορχήστρωση ανέλαβε ο Άκης Κατσουπάκης. Βιολί και βιολοντσέλο έπαιξαν αντίστοιχα ο Arben Kadesa και ο Σταύρος Παργινός.

 

Ακολουθήστε την Ανδριάνα Μπάμπαλη στα Social Media:

 Facebook: https://www.facebook.com/andrianababa

 Instagram: https://www.instagram.com/andrianababali

Ακολουθήστε τον Γιώργη Χριστοδούλου στα Social Media:

 Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?…

 Instagram: https://www.instagram.com/giorgis_fla

#AndrianaBabali #GiorgisChristodoulou #MiMouMilasGiaKalokeria

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Pie in the Sky

Pie in the Sky Παράσταση χορού και εργαστήριο κίνησης για γονείς και παιδιά   Χορογραφία, χορός, υλοποίηση εργαστηρίου: Γεωργία Βαρδαρού, Μυρτώ Sanchis Βαρδαρού   25,