Αδάμ Τσαρούχης – A Different Corner Μια διαφορετική διασκευή!

Αδάμ Τσαρούχης – A Different Corner

Μια διαφορετική διασκευή!

Ο ευρηματικός Αδάμ Τσαρούχης μετά από την κυκλοφορία του πρώτου του αγγλόφωνου EP με τίτλο “Stay With You” τον Μάρτιο του 2021 και τη συνεργασία του με τον Γερμανό crooner Tom Gaebelεπιστρέφει διασκευάζοντας ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια του George Michael με τη σύμπραξη της “The Athens Recording Orchestra”.

Ο λόγος για το “A Different Corner” που κυκλοφορεί από τη Minos EMIA Universal Music Company και αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια των 80s, καταφέρνοντας μάλιστα να σκαρφαλώσει και στη νούμερο 1 θέση των τότε charts!

Το “A Different Corner” αποτελεί έναν προάγγελο του καλλιτεχνικού project του Αδάμ Τσαρούχη με ορχηστρικές διασκευές pop επιτυχιών.

Αδάμ Τσαρούχης μας συστήθηκε μουσικά το 2012 με τη διασκευή «Μια Αγάπη για το Καλοκαίρι». Το 2015 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Σαν Ταινία». Πριν λίγο καιρό μάλιστα, κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Τόσο Πολύ», που αγαπήθηκε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Γη της Ελιάς», καθώς και τη διασκευή “Just Walk Away” που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση των charts σε αρκετές Ευρωπαϊκές χώρες. Επίσης, λίγους μήνες πίσω, τον Νοέμβριο του 2023 κυκλοφόρησε ένα χριστουγεννιάτικο ντουέτο μαζί με την Μιρέλα Πάχου με τίτλο «Τα πρώτα μου Χριστούγεννα μαζί σου».

Δείτε το official video του “A Different Corner” στο YouTube:

https://www.youtube.com/watch?v=5PHyFJjAD1s

Βρείτε το “A Different Corner” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://AdamTsarouchis.lnk.to/ADifferentCornerPR

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΘΑΥΜΑ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ – NEW STAR

«Θαύμα στο Μιλάνο» το ονειρικό παραμύθι του Βιτόριο Ντε Σίκα σε Digital 4K  Restoration από τις  15/8  στους κινηματογράφους σε διανομή NEW STAR   ΘΑΥΜΑ

Ανέστης Αζάς Τα σκυλιά

  Ανέστης Αζάς Τα σκυλιά   ΠΕΙΡΑΙΩΣ 260 – ΧΩΡΟΣ Η 19 – 21 ΙΟΥΛΙΟΥ, 21.30 Με Τα Σκυλιά, τη νέα του παράσταση που παρουσιάζεται