Επετειακό LiVe Μαρία Καλούδη Live @Major Seven

Επετειακό LiVe

Μαρία Καλούδη Live @Major Seven

 

Με ολόφρεσκο τραγούδι και ανανεωμένη διάθεση, η ερμηνεύτρια Μαρία Καλούδη γιορτάζει τα 10 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική δισκογραφία, αλλά και τη συνεργασία της με τον τραγουδοποιό Νικόλα Λειβαδίτη.

Πλαισιωμένη από τέσσερεις εξαίρετους μουσικούς, δίνει τον καλύτερο της εαυτό σε ένα μουσικό πρόγραμμα με κομμάτια από την προσωπική της δισκογραφία καθώς και με αγαπημένες διασκευές, με ethnic διάθεση.

Το νέο της τραγούδι «Σταγόνα», έχει θέσει τη βάση για μία καλλιτεχνική στροφή που της ταιριάζει απόλυτα και την υποστηρίζει αβίαστα.

Τόσο οι ερμηνείες της, όσο και η σκηνική της παρουσία, μας κάνει να είμαστε βέβαιοι, πως τα 10 χρόνια παρουσίας της, στα μουσικά δρώμενα της χώρας, είναι μόνο η αρχή!

Στα μουσικά, αυτά, γενέθλια της, ένας πολύ αγαπημένος καλλιτέχνης, θα δώσει το παρόν για να μοιραστούνε μαζί τη σκηνή, σε μεγάλες επιτυχίες του.

Το μυστήριο θα λυθεί, το…

 

ΣΑΒΒΑΤΟ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Major Seven

Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο

Είσοδος: 10€

Ώρα έναρξης: 22:00

τηλ. κρατήσεων: 6949207008

 

Διοργάνωση: Ρετιρέ Productions

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

«Έτσι έζησα» 90 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

«Έτσι έζησα» 90 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ   Μια βραδιά αφιερωμένη στο έργο του σπουδαίου συνθέτη και μαέστρου Γιώργου Κατσαρού, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Παρασκευή 27

Ο Βαφτιστικός| Δ.Θέατρο Πειραιά

Θεόφραστου Σακελλαρίδη Ο Βαφτιστικός 12-13-14-15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ   Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει τον «Βαφτιστικό». Τον προσεχή Σεπτέμβριο και μόνο για 4 μόνο παραστάσεις σε μουσική

Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ του  Oriol Paulo

Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ Η αλήθεια στο σκοτάδι, το ψέμα στο φως! Μια ιστορία μυστηρίου.   Μια συναρπαστική ιστορία μυστηρίου θα ανέβει τον χειμώνα στο Θέατρο