Ζαχαρίας Καρούνης & Γιάννης Κορίζης: «Νέα γη»

Ζαχαρίας Καρούνης & Γιάννης Κορίζης: «Νέα γη»

Το νέο τραγούδι των δύο σημαντικών καλλιτεχνών

 

Ο ερμηνευτής και συνθέτης Γιάννης Κορίζης μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Νέα γη» σε σύνθεση δική του, στίχους του Δημήτρη Κορίζη και ερμηνεία του Ζαχαρία Καρούνη.

Ο Γιάννης Κορίζης που μας έχει χαρίσει τόσο συνθετικά όσο και ερμηνευτικά εξαιρετικά τραγούδια εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο στη δημιουργική του πορεία που περιλαμβάνει  εκλεκτές συνεργασίες, όπως αυτή με τον καταξιωμένο ερμηνευτή Ζαχαρία Καρούνη.

Το τραγούδι «Νέα γη» είναι ένα ξεχωριστό τραγούδι και με την ποιότητά του δίνει το στίγμα της ολοκληρωμένης εργασίας του Γιάννη Κορίζη που θα ακολουθήσει.

Ο Ζαχαρίας Καρούνης ερμηνεύει επιβλητικά και με την εκφραστικότητα που τον διακρίνει το αξιόλογο τραγούδι του Γιάννη Κορίζη, καθώς  και τους γεμάτους εικόνες στίχους του Δημήτρη Κορίζη.

Το τραγούδι  «Νέα γη» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group.

Βρείτε τα τραγούδια στις ψηφιακές πλατφόρμες:

Spotify: https://spoti.fi/3V89gFH
Apple/iTunes: https://apple.co/49VeN6C
Deezer: https://bit.ly/435u8zk

Υoutube: https://youtu.be/es1ocY3Ix7M

ogdoo.gr

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Χρόνος Χώμα Νερό

Χρόνος Χώμα Νερό Κείμενο-Σκηνοθεσία: Βίλια Χατζοπούλου Πρεμιέρα: Σάββατο 11 Μαΐου 2024 Ένας άντρας σε τρεις διαφορετικές ηλικίες: Νέος, μεσήλικας, γέρος. Θα πρέπει, νωρίς, να πάρει μια

«Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα»

«Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα» της Άλκης Ζέη για πρώτη φορά στο θέατρο | Από 9/5 στο «Μεταξουργείο» για 15 μόνο παραστάσεις Το θέατρο «Μεταξουργείο», τιμώντας τα