Νικολέττα Καρρά Σεραφείμ Κόλλιας-Νίκος Καραδημητρίου

Νικολέττα Καρρά

Σεραφείμ Κόλλιας-Νίκος Καραδημητρίου

Σαββατιάτικο Μουσικό Βαριετέ

Σάββατο 9 Μαρτίου

Στο MAJOR SEVEN

 

Τρεις μοναδικοί καλλιτέχνες, η Νικολέττα Καρρά, ο Σεραφείμ Κόλλιας και ο Νίκος Καραδημητρίου, το Σάββατο 9 Μαρτίου, ανεβαίνουν στη σκηνή του Major Seven, για μία μοναδική μουσική βραδιά.

 

Οι τρεις αγαπημένοι καλλιτέχνες που κάθε συνάντηση μαζί τους εξελίσσεται σε ατέλειωτη γιορτή, ενώνονται και μας παρουσιάζουν μαζί με τους σολίστες μουσικούς τους, ένα «Σαββατιάτικο Μουσικό Βαριετέ», με τραγούδια από όλο το φάσμα της μουσικής δημιουργίας και διασκέδασης.

 

Τραγούδια ροκ, έντεχνα και λαϊκά σε ένα πρόγραμμα με τα πιο γνωστά και αγαπημένα που έχουν συνοδεύσει τις στιγμές μας, φτιάχνουν μια ατμόσφαιρα μοναδική και μας παρασύρουν να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να νοσταλγήσουμε και να ενωθούμε σε μια μεγάλη παρέα βιώνοντας έτσι τις παλιές καλές εποχές της πραγματικής διασκέδασης.

 

Είναι μια ξεχωριστή μουσική παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε!

 

Μαζί τους οι μουσικοί:

Χρήστος Κουμούσης: Πιάνο

Διονύσης Διονυσόπουλος: Μπουζούκι

Δημήτρης Μαρινόπουλος: Κιθάρα

Βαγγέλης Ξυθάλης: Τύμπανα

 

Σάββατο 9 Μαρτίου

Major Seven, Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο

Έναρξη: 21:30

Είσοδος: 10 €

Εισιτήρια: more.com
Κρατήσεις: 6949207008

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Χρόνος Χώμα Νερό

Χρόνος Χώμα Νερό Κείμενο-Σκηνοθεσία: Βίλια Χατζοπούλου Πρεμιέρα: Σάββατο 11 Μαΐου 2024 Ένας άντρας σε τρεις διαφορετικές ηλικίες: Νέος, μεσήλικας, γέρος. Θα πρέπει, νωρίς, να πάρει μια

«Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα»

«Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα» της Άλκης Ζέη για πρώτη φορά στο θέατρο | Από 9/5 στο «Μεταξουργείο» για 15 μόνο παραστάσεις Το θέατρο «Μεταξουργείο», τιμώντας τα