Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ (THE FIRST OMEN)

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ

(THE FIRST OMEN)

4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

ΑΠΟ ΤΗ FEELGOOD

Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα φτάνει στη Ρώμη για να αφιερώσει τη ζωή της στην υπηρεσία της εκκλησίας, συναντά ένα σκοτάδι που την κάνει να αμφισβητήσει την ίδια της την πίστη και αποκαλύπτει μια τρομακτική συνωμοσία που ελπίζει να φέρει τη γέννηση του κακού. Στην ταινία “Ο Πρώτος Οιωνός” πρωταγωνιστούν οι Nell Tiger Free (“Servant”), Tawfeek Barhom (“Mary Magdalene”), Sonia Braga (“Kiss of the Spider Woman”), Ralph Ineson (“The Northman”) και Bill Nighy (“Living”). Η ταινία σε σκηνοθεσία της Arkasha Stevenson, βασίζεται σε χαρακτήρες που δημιούργησε ο David Seltzer (“The Omen”), με σενάριο του Ben Jacoby (“Bleed”) και σενάριο των Tim Smith & Arkasha Stevenson και Keith Thomas (“Firestarter”). Παραγωγοί είναι οι David S. Goyer (“Hellraiser”) και Keith Levine (“The Night House”) και εκτελεστικοί παραγωγοί οι Tim Smith, Whitney Brown (“Rosaline”) και Gracie Wheelan.

Σκηνοθεσία: Arkasha Stevenson

Πρωταγωνιστούν: Nell Tiger Free (“Servant”), Tawfeek Barhom (“Mary Magdalene”), Sonia Braga (“Kiss of the Spider Woman”), Ralph Ineson (“The Northman”) και Bill Nighy (“Living”)

Σενάριο: Tim Smith & Arkasha Stevenson, Keith Thomas βασισμένο σε χαρακτήρες που δημιούργησε ο David Seltzer (“The Omen”), με σενάριο του Ben Jacoby (“Bleed”)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ OFFICIAL TRAILER

https://youtu.be/gKS1aejLOfE

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ FINAL TRAILER

https://youtu.be/fdNBZLSoOxw

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Η αρχαιότητα είναι παιχνιδάκι- KEYBOOKS

TITΛΟΣ: Η αρχαιότητα είναι παιχνιδάκι ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Θεόδωρος Παπακώστας ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Παιδικό / Δραστηριοτήτων Τι ξέρεις για την αρχαία Ελλάδα, την ιστορία, τον πολιτισμό και τη μυθολογία

Jazz in Athens: Το Κέντρο Πολιτισμού «Μάρα Καρέτσος» παρουσιάζει μία μοναδική συναυλία

Jazz in Athens: Το Κέντρο Πολιτισμού «Μάρα Καρέτσος» παρουσιάζει μία μοναδική συναυλία  Το Κέντρο Πολιτισμού και Επιστήμης «Μάρα Καρέτσος» διοργανώνει στις 2 Ιουλίου στις 21.00 στο Ελληνικοί Χοροί  – Θέατρο