ΎΜΝΟΣ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ / HYMN TO WOMEN

Έκθεση Τέχνης
ΎΜΝΟΣ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ / HYMN TO WOMEN
Από όλα τα πλάσματα πάνω στη γη από αρχαιοτάτων χρόνων, εκείνο που έχει γίνει αντικείμενο λατρείας είναι η γυναίκα!!! Πόσα ποιήματα, πόσα τραγούδια έχουν γραφτεί για αυτήν!!! Η Τέχνη σε όλες της τις μορφές, στην κυριολεξία, έχει εξυμνήσει την γυναίκα!!! Αγάλματα εμπνευσμένα από αυτήν κοσμούν μουσεία, δημόσιους χώρους και ιδιωτικές συλλογές!!! Όσο για την Ζωγραφική, αυτή και αν την έχει εξυμνήσει, με έργα ασύλληπτης ομορφιάς απεικονίζοντας την ως θεά ή θνητή, μητέρα, σύζυγο ή ερωμένη, βασίλισσα ή ζητιάνα, νοικοκυρά, εργαζόμενη ή πολεμίστρια!!!
Στην ομαδική έκθεση, με τίτλο “HYMN TO WOMEN”, που θα γίνει στην MegArt Gallery και θα διαρκέσει από 6/3/24 έως 17/3/24.
Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες με τα έργα τους θα υψώσουν ύμνους προς την γυναίκα, Σε μια έκθεση γεμάτη μοναδικά έργα, δημιουργημένα με αγάπη προς αυτήν, το φιλότεχνο κοινό θα συγκινηθεί και θα έχει την ευκαιρία να θαυμάσει και να σκεφθεί το σημαντικό ρόλο που διαδραμάτιζε και διαδραματίζει στην ζωή, αυτό το θεσπέσιο πλάσμα που λέγεται ΓΥΝΑΙΚΑ!!!
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ
Αφιόνη Ολίβια
Βήχου Κατερίνα
Ζωή Κολάζ
Ιωακειμίδου Αλεξάνδρα
Καρζη Μαρία
Κοιλάκου Άννα
Μακρυγιάννη Γωγώ
Μιχαηλίδου Μαρία
Μπόνγκαρντ Ζαχαρούλα
Πατούνα Αναστασία
Πολυχρονόπουλος Δημήτρης
Ρηγάτου Μαρία
Στράτος”STR”
Τσικλέα Μαρία
Την έκθεση θα προλογίσουν η κα Αγγέλοπούλου Αγγέλα & η Τσικλέα Μαρία όπού και θα μας μιλήσουν για μερικές από τις πιο σπουδαίες γυναίκες του κόσμου .
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Παγουλάτος Δήμος
Επιμέλεια & οργάνωση Ρηγάτου Μαρία
social media, αφίσα, Art magazino 102 Stiven Elmazi & kristi shytermeja
Κείμενα Κοιλάκου Άννα
ΕΓΚΑΙΝΙΑ 6/3/24 19.00
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΑ ΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.30 ΕΩΣ 19.30
ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
PRESS RELEASE
Art Exhibition

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Χρόνος Χώμα Νερό

Χρόνος Χώμα Νερό Κείμενο-Σκηνοθεσία: Βίλια Χατζοπούλου Πρεμιέρα: Σάββατο 11 Μαΐου 2024 Ένας άντρας σε τρεις διαφορετικές ηλικίες: Νέος, μεσήλικας, γέρος. Θα πρέπει, νωρίς, να πάρει μια

«Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα»

«Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα» της Άλκης Ζέη για πρώτη φορά στο θέατρο | Από 9/5 στο «Μεταξουργείο» για 15 μόνο παραστάσεις Το θέατρο «Μεταξουργείο», τιμώντας τα