Βαγγέλης Λαζόπουλος Κάπου ανάμεσα – Νέο άλμπουμ

Βαγγέλης Λαζόπουλος

Κάπου ανάμεσα

Νέο άλμπουμ

«Κάπου ανάμεσα στην αγριότητα του κόσμου. Κάπου ανάμεσα στην αλήθεια που λες και σε αυτή που δε λες. Κάπου ανάμεσα στην ελπίδα… για όσα θελουμε να αλλάξουν… για όσα θελουμε να γίνουν πιο ανθρώπινα… για σένα, για εμένα, για όλους όσους δεν βρίσκουν ένα καταφύγιο»

Ο τραγουδοποιός Βαγγέλης Λαζόπουλος, μετά την κυκλοφορία του single «Στην αιώρα του καιρού», που εντυπωσίασε για το πρωτότυπο άκουσμα και για τον φρέσκο ήχο και λόγο που εισήγαγε στο ελληνόφωνο τραγούδι, μας παρουσιάζει ολοκληρωμένα πια, τη δημιουργική του προσωπικότητα, με την έκδοση του πρώτου προσωπικού του δίσκου με τίτλο “Κάπου Ανάμεσα”.

Μέσα από έναν ώριμο καλλιτεχνικό λόγο, που εμπεριέχει τις καταβολές, τις υπαρξιακές αναζητήσεις αλλά και την ανάγκη για σύνδεση ενός νέου ανθρώπου με το υγιές κομμάτι της κοινής συνείδησης μέσω της τραγουδοποιητικής τέχνης, ο Βαγγέλης Λαζόπουλος μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο συναισθηματικές ενορχηστρώσεις με κοινωνική αναφορά.

 

Ένας ιδιαίτερος δίσκος ο οποίος εμπεριέχει 5 τραγούδια και 2 απαγγελίες -από την χαρισματική Δήμητρα Σιούκα– και αποτελεί το πρώτο βήμα του νέου καλλιτέχνη στον κόσμο της μουσικής.

Ο ήχος του δίσκου χαρακτηρίζεται από μια φρέσκια και μοντέρνα ενορχηστρωτική προσέγγιση, ενώ οι στίχοι εστιάζουν σε κοινωνικά θέματα και στην κατεπείγουσα ανάγκη για ανθρώπινη ενότητα που θα μας οδηγήσει σε ένα καλύτερο μέλλον.

Ένα από τα κομμάτια που ξεχωρίζουν είναι το “Καθρέφτης του κόσμου,” ένα ατμοσφαιρικό τραγούδι με ιδιαίτερα φωνητικά, που ενσωματώνει έθνικ και παραδοσιακά στοιχεία. Το τραγούδι επικεντρώνεται στην έννοια της προσωπικής ευθύνης, προτρέποντάς μας να κοιτάξουμε στον καθρέφτη και να αντιμετωπίσουμε τον εαυτό μας με ειλικρίνεια και αλήθεια, για την σωτήρια ανατροπή.

 

Ο δίσκος αυτός με το πρώτο άκουσμα, μας κάνει να αντιληφθούμε ότι ο Βαγγέλης Λαζόπουλος δεν είναι άλλος ένας νέος ταλαντούχος καλλιτέχνης που διεκδικεί την παρουσία του στην μουσική μας δημιουργία, αλλά μια εντελώς ιδιαίτερη περίπτωση ολοκληρωμένου καλλιτέχνη, που ανυπομονεί να επικοινωνήσει τη μουσική του εμπειρία, για να συναντηθεί με εκείνους που ακόμα ελπίζουν.

TRACK LIST

1. Mια φωνή
2. Λαβύρινθος
3. Στην αιώρα του καιρού
4. Καθρέφτης του κόσμου
5. Οι εποχές
6. Ζεστές Πατρίδες
7. Μια ανατολή ακόμα

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Κώστας Μακεδόνας – «Λίγο- Λίγο»

Κώστας Μακεδόνας – «Λίγο- Λίγο»   Το νέο τραγούδι του Χρίστου Στυλιανού και της Ελένης Ζιώγα με την ερμηνεία του Κώστα Μακεδόνα, για τη σειρά

«Ποτέ Δεν Θα Ξεχάσω Τέτοια Μάτια»

Μανώλης Φάμελλος   «Ποτέ Δεν Θα Ξεχάσω Τέτοια Μάτια» Εν αναμονή της κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ με τίτλο «Με Ελαφριά Καρδιά», ο Μανώλης Φάμελλος μας

PIANO CITY ATHENS 2024

PIANO CITY ATHENS 2024 ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ, ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ!  16, 17, 18, 19 ΚΑΙ 20 ΜΑΪΟΥ 2024