default presents Devika / Ioannis Savvaidis / idiom

default presents Devika / Ioannis Savvaidis / idiom

Σάββατο 6 Απριλίου 2024 | 20:00 | 8€

 

Το default είναι ένα εικαστικό γεγονός όπου διάφορες μορφές τέχνης συνυπάρχουν χωρικά και χρονικά. Έχει πραγματοποιηθεί σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με τη συμμετοχή πάνω από 100 καλλιτεχνών και έχει φιλοξενηθεί κυρίως σε χώρους ιδιαίτερης αισθητικής και ιστορικής σημασίας.

 

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο — το δεύτερο που διοργανώνει στο ΚΕΤ μετά το πρόσφατο Live της Venus Volcanism —, συνεργάζεται με τους Devika, Ιωάννη Σαββαΐδη και idiom για ένα live και δύο DJ sets ηλεκτρονικής και ambient μουσικής.

 

www.default.gr

 

Η Devika είναι DJ και μουσική παραγωγός. Ασχολείται με τον σχεδιασμό ήχου και τη  μουσική για θεατρικά έργα και παραστάσεις: “Όσοι Κοιμούνται” (Εθνικό Θέατρο), “Καπνοτόπια” (Θέατρο Προσωρινός), “Open Light” (Θέατρο Προσωρινός). Οι μουσικές της επιλογές έχουν άξονα την techno και τον ηλεκτρονικό πειραματικό ήχο. Είναι μέλος του Pi Electronics.

 

www.soundcloud.com/devi-ka-1

 

Ο Ιωάννης Σαββαΐδης είναι μηχανικός συστημάτων και μουσικός με έδρα την Αθήνα. Δουλεύοντας στον τομέα της επιστήμης υπολογιστών, ο ήχος του προέρχεται από θεωρητικά πλαίσια δικτύων υπολογιστών και οπτικής με συνδέσεις και μεταφορές για τη φύση υπό την έννοια του σχετικού χρόνου. Έχει συνεργαστεί με τις δισκογραφικές Anopolis, June, Lower Parts και Phormix, ενώ είναι μέλος επίσης των UNIX SYSTEMS.

 

www.soundcloud.com/ioannis_savvaidis

 

Ο Γιώργος Περιστέρης (aka idiom) είναι αρχιτέκτονας και DJ. Εκτός από την ενασχόληση του με την αρχιτεκτονική και τη γραφιστική, είναι ο creative director του default και ιδρυτικό μέλος της δισκογραφικής εταιρείας Olympos. Ο ήχος του κινείται ανάμεσα στην ambient και την πειραματική μουσική, από το downtempo μέχρι την techno.

 

www.soundcloud.com/i-diom

 

 

Timetable:

 

20.00 Opening set: idiom

21.00 Ioannis Savvaidis (Live)

22.00 Closing set: Devika

 

 

κρατήσεις: www.more.com/music/default-presents-devika/ioannis-savvaidis/idiom & 213 00 40 496

 

__________________________________________________

 

Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

Κύπρου 91Α, Κυψέλη, Αθήνα

☎ 213 00 40 496 | 69 45 34 84 45

[email protected]

site ❘ fb ❘ instagram ❘ KET’s newsletter ❘ support KET

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Κώστας Μακεδόνας – «Λίγο- Λίγο»

Κώστας Μακεδόνας – «Λίγο- Λίγο»   Το νέο τραγούδι του Χρίστου Στυλιανού και της Ελένης Ζιώγα με την ερμηνεία του Κώστα Μακεδόνα, για τη σειρά

«Ποτέ Δεν Θα Ξεχάσω Τέτοια Μάτια»

Μανώλης Φάμελλος   «Ποτέ Δεν Θα Ξεχάσω Τέτοια Μάτια» Εν αναμονή της κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ με τίτλο «Με Ελαφριά Καρδιά», ο Μανώλης Φάμελλος μας

PIANO CITY ATHENS 2024

PIANO CITY ATHENS 2024 ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ, ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ!  16, 17, 18, 19 ΚΑΙ 20 ΜΑΪΟΥ 2024