H SHAKIRA ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ LAS MUJERES YA NO LLORAN

H SHAKIRA ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ
LAS MUJERES YA NO LLORAN

 

“ένα συγκινητικό μιξ μεταξύ pop, EDM, rap, reggaeton και balladry” – The Times
Η βραβευμένη με GRAMMY® και Latin GRAMMY® Shakira κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο 12ο στούντιο άλμπουμ “Las Mujeres Ya No Lloran” μέσω της Panik Records/Sony Music. Ακούστε ΕΔΩ.

Η Shakira μας δείχνει την δύναμη της μετά από επτά χρόνια με τη νέα της δουλειά μετατρέποντας τις δύσκολες εμπειρίες σε πολύτιμες στιγμές.

 

Ο δίσκος περιλαμβάνει 16 τραγούδια: 8 νέα, ένα νέο remix και 7 ήδη κυκλοφορημένα smash hit singles όπως το “Music Sessions Vol. 53” με τον Bizarrap, το “TQG” με την Karol G, το “Monotonía” με τον Ozuna, το “Te Felicito” με τον Rauw Alejandro και το “Copa Vacía” με τον Manuel Turizo. Τα 7 singles που έχουν ήδη κυκλοφορήσει έχουν ήδη πάνω απο 3,7 δισεκατομμύρια streams στο Spotify.

 

Παράλληλα με το νέο άλμπουμ, η Shakira κυκλοφόρησε το music video του “⁠Puntería” μαζί με την Cardi B. Η Shakira είπε στο New York Times “έστειλα το τραγούδι στην Cardi και της άρεσε αμέσως! Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που συνεργάστηκα μαζί της. Την βρίσκω πολύ δημιουργική, direct και αυθεντική”.

Στο video εμφανίζεται και ο star Lucien Laviscount της σειράς ‘Emily in Paris’. Δείτε το ΕΔΩ.

Η Shakira μιλώντας για το άλμπουμ της στην εφημερίδα της UK Times σε μια αποκλειστική συνέντευξη είπε: “Είναι η μετατροπή του πόνου σε δημιουργικότητα, της απογοήτευσης σε παραγωγικότητα, του θυμού σε πάθος, της ευπάθειας σε ανθεκτικότητα. Υπήρχαν τόσα πολλά κομμάτια της ζωής μου που κατέρρευσαν μπροστά στα μάτια μου και έπρεπε κατά κάποιον τρόπο να ξαναχτίσω τον εαυτό μου, μαζεύοντας τα από το πάτωμα και βάζοντάς τα όλα μαζί. Η κόλλα που τα κράτησε όλα μαζί ήταν η μουσική”.

 

Η Shakira δήλωσε επίσης στο Times ότι το βίντεο του “Puntería” διαδραματίζεται σε “έναν πλανήτη όπου οι γυναίκες κυβερνούν ως Αμαζόνες, οι οποίες είναι οι κόρες της Αρτέμιδος. Κυνηγάω (τον Lucien) και αυτός βγάζει πόδια και γίνεται άνθρωπος. Είναι πολύ θηλυκό και όμορφο, με μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που είναι μια αναλογία στην ενδυνάμωση των γυναικών”. 

 

Η superstar γιόρτασε την κυκλοφορία του άλμπουμ της με ένα event στο Hard Rock Live στο Hollywood, FL. Την Δευτέρα, η Shakira τραγούδησε στο The Tonight Show με παρουσιαστή τον Jimmy Fallon. Επίσης μίλησε με τον Jimmy για το άλμπουμ της και όχι μόνο.

Το νέο άλμπουμ της είναι διαθέσιμο σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις, η καθεμία συνδυάζεται με μια αποκλειστική χρωματιστή παραλλαγή βινυλίου. Η έκδοση Sapphire είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο Amazon ενώ η έκδοση Ruby διατίθεται αποκλειστικά στο Target. Οι θαυμαστές μπορούν να βρουν την έκδοση Emerald αποκλειστικά στο επίσημο κατάστημα της Shakira στην ιστοσελίδα της, ενώ η έκδοση Diamond θα διατίθεται σε όλα τα μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης.

Η Shakira κατέχει ήδη τη θέση της best-selling καλλιτέχνιδας στην ιστορία της Λατινικής μουσικής με μια δεκαετή πορεία δημιουργίας επιτυχιών και συνέχισε να μεγαλώνει με τη θρυλική της ιδιότητα τον τελευταίο χρόνο λόγω των μεγάλων hits των τελευταίων κυκλοφοριών της. Η επιτυχία της θα συνεχιστεί με την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ καθώς η ανθεκτικότητα, η ευαλωτότητα, η αυτοπεποίθηση και το πάθος της αναδεικνύουν τόσο τις προσωπικές της προκλήσεις όσο και τους θριάμβους της.

Η Shakira συνεργάστηκε με το Spotify για να δώσει στους θαυμαστές της πρόσβαση σε μια special εμπειρία πριν από την κυκλοφορία του άλμπουμ. Δείτε παρακάτω το πλήρες tracklisting.

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

PIANO CITY ATHENS 2024

PIANO CITY ATHENS 2024 ΓΙΑ 2η ΧΡΟΝΙΑ, ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΙΑΝΟ!  16, 17, 18, 19 ΚΑΙ 20 ΜΑΪΟΥ 2024

Αλεξάντρα Λαπιέρ Μπελ Γκριν

Αλεξάντρα Λαπιέρ Μπελ Γκριν Μετάφραση: Ροζαλί Σινοπούλου Σελίδες: 534, Τιμή: 17 ευρώ ISBN: 978-960-6893-63-6 Εκδόσεις Gema     Νέα Υόρκη, δεκαετία του 1900. Μια νέα