Θεραπεύοντας το εσωτερικό παιδί.

Το μέρος του υποσυνειδήτου μας, το οποίο ακόμη αισθάνεται, σκέφτεται και συμπεριφέρεται με τους τρόπους που έμαθε ως παιδί, μπορούμε να το ονομάσουμε Εσωτερικό παιδί.

 ΑΠΟ ΤΗΝ KEY BOOKS

Το υποσυνείδητο ζει μέσα στις λανθασμένες πεποιθήσεις που διαμορφώθηκαν στα πρώτα 12 χρόνια της ζωής μας. Είναι η φωνή μέσα μας που μας λέει πως είμαστε ανάξιοι, αδύναμοι και κινδυνεύουμε να χάσουμε την αξία, ασφάλεια και ελευθερία μας από τους ανθρώπους και τα γεγονότα γύρω μας. Αυτό προκαλεί τρομακτικές, γεμάτες στρες, σωματικές και συναισθηματικές αντιδράσεις προς καταστάσεις οι οποίες δεν αποτελούν, αντικειμενικά, κίνδυνο ή πρόβλημα. Αυτό οδηγεί σε κακή υγεία, προβλήματα σχέσεων και περιορισμένη ευτυχία και αφθονία.

 

Σ’ αυτό το βιβλίο ο Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ μοιράζεται τρεις εξαιρετικά αποτελεσματικές μεθόδους για την απελευθέρωση από λανθασμένους, αυτοκαταστροφικούς υποσυνείδητους προγραμματισμούς και από κυτταρικές μνήμες, καθώς και για την εγκατάσταση νέων πεποιθήσεων και αληθειών. Αυτές θα μας βοηθήσουν να έχουμε υγεία,
ευτυχία, αρμονία και αφθονία, όπως όλοι επιθυμούμε και αξίζουμε ως θεϊκά όντα εδώ, στη φυσική διάσταση.

 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

«… Ο άνθρωπος είναι στον πυρήνα της ύπαρξής του μια άμορφη και ελεύθερη θεία συνειδητότητα, η οποία περιλαμβάνει μεταβαλλόμενα νοητικά, συγκινησιακά, ενεργειακά και σωματικά πεδία. Τα πεδία αυτά συνεχώς αλληλοεπιδρούν και επηρεάζουν το ένα το άλλο. Κάθε σκέψη είναι στην πραγματικότητα ένα ενεργειακό πεδίο, το οποίο, όταν φορτιστεί, γίνεται αυτό που ονομάζουμε συγκινησιακό ή συναισθηματικό πεδίο. Αυτό με τη σειρά του επηρεάζει το ενεργειακό, το νοητικό πεδίο, καθώς και το φυσικό μας σώμα. Όταν τα ενεργειακά πεδία των σκέψεων φορτιστούν με ένταση, δημιουργούν συναισθηματική αντίδραση, που έχει ως αποτέλεσμα κάποιο σωματικό σύμπτωμα, καθώς και μια ανάλογη συναισθηματική έκφραση προς το περιβάλλον. Όταν εξαλειφθεί η φόρτιση, επιστρέφουμε στις φυσικές καταστάσεις της ειρήνης, της υγείας, της αρμονίας και ακόμη της αφθονίας, που είχαν προσωρινά διαστρεβλωθεί από τη συναισθηματική-ενεργειακή φόρτιση».

 

ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

 

«Έχω τη χαρά και την τιμή να γνωρίζω τον Μπομπ Νατζέμυ. Έναν άνθρωπο που τόλμησε πριν από πολλές δεκαετίες να ανοίξει τον δρόμο της αυτογνωσίας με τιμιότητα, μα πάνω απ’ όλα με αγάπη για τον άνθρωπο. Από τότε προσφέρει γνώση και βοηθάει για να γίνουμε όλοι όσο το δυνατόν καλύτεροι, γεμίζοντας με αγάπη τις ζωές μας. Σ’ ευχαριστώ, Μπομπ, γι’ αυτό που είσαι».

Αντώνης Καλογήρου 

 

«Ο Ηλίας είναι Δάσκαλος. Άνθρωπος αγάπης. Αφυπνισμένος, φωτισμένος, σοφός. Τα βιβλία του σε βοηθούν να χαρείς βαθιά, αφού πρώτα γνωρίσεις τον εαυτό σου και αποδεχτείς την αλήθεια σου. Τα λόγια του γεμάτα σοφία και θεία γνώση. Αγαπημένο του απόφθεγμα: “Δεν είμαστε ο νους, τα συναισθήματα, οι φόβοι μας. Είμαστε κάτι μεγαλειώδες, κάτι πέρα απ’ όλα αυτά!”».

Ανδρέας Κονάνος

 

«Όταν γνώρισα τον Μπομπ, πολλές δεκαετίες πριν, η αυτογνωσία ήταν για μένα ένα πεδίο άγνωστο και καθόλου επιθυμητό, καθώς βάφτιζα επιφύλαξη τις κρυφές μου πανοπλίες. Ήταν ο δικός του τρόπος, ο γεμάτος αγάπη, αποδοχή, ταπεινότητα, προσφορά και έμπνευση, που με έκανε να εμπιστευθώ τον ίδιο και την αυτογνωσία. Ο τρόπος αυτός χαρακτηρίζει κάθε γραφή του, διδασκαλία, δράση και στάση του. Αγαπημένε μου Μπομπ, ήσουν ο καλύτερος πρώτος δάσκαλος που θα μπορούσα να έχω».

Έφη Κονταξή

 

«Ο Ηλίας είναι κεφάλαιο για τη χώρα μας, αλλά και για όλο τον κόσμο. Είναι πηγή γνώσης, αλλά κυρίως αγάπης. Κάθε του ομιλία και κάθε του βιβλίο είναι σημείο αναφοράς. Έχει έναν μοναδικό τρόπο να καταγράφει και να μεταδίδει τη γνώση. Μη χάσετε κανένα βιβλίο του και μη χάσετε καμία ομιλία του».

Στέφανος Ξενάκης

 

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

 

Ο Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ είναι συγγραφέας σαράντα ενός βιβλίων και ιδρυτής του Πνευματικού Κέντρου «Αρμονική Ζωή». Έχει παρουσιάσει περισσότερες από 2.000 ομιλίες και σεμινάρια. Οι διδασκαλίες του είναι βαθιές και ουσιαστικές, με πνευματικό περιεχόμενο και ταυτόχρονα εύκολα κατανοητές απ’ όλους.

 

Έχει δημιουργήσει το γνωστό 7ετές «Σεμινάριο Αυτογνωσίας» και περισσότερα από 80 άλλα σεμινάρια, μικρότερης διάρκειας, στα οποία συνδυάζει αρχαίες πνευματικές αλήθειες και διδασκαλίες με σύγχρονες επιστημονικές εξελίξεις και τεχνικές.

 

Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως χημικός μηχανικός, εργάστηκε σε μεγάλη διεθνή πετρελαϊκή εταιρεία, σε επιτελική θέση, από την οποία παραιτήθηκε έπειτα από δύο χρόνια προκειμένου ν’ αναζητήσει έναν πιο ταιριαστό στον ίδιο, και με νόημα, τρόπο ζωής.

 

Η αναζήτηση αυτή τον οδήγησε στον προορισμό του. Αφοσιώθηκε στην υπηρεσία της κοινωνίας μέσα από τη συγγραφή βιβλίων, τη διδασκαλία και την οργάνωση σεμιναρίων «αυτογνωσίας», «προσωπικής αυτοβελτίωσης» και «πνευματικής εξέλιξης». Επίσης, προς όφελος όσων έχουν ανάγκη, οργανώνει διάφορες δραστηριότητες όπως ομάδες αιμοδοσίας, ομάδες συμπαράστασης απόρων, αστέγων, τυφλών κ.ά.

 

 

TITΛΟΣ: Θεραπεύοντας το εσωτερικό παιδί, το υποσυνείδητο και τις κυτταρικές μας μνήμες

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Προσωπική ανάπτυξη / Ψυχολογία

ISBN: 978-618-5724-49-8

ΣΕΛΙΔΕΣ: 432

ΣΧΗΜΑ: 14 x 20.5

TIMH: € 19,95

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο Μπάμπης Βελισσάριος στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και ο Μπάμπης Βελισσάριος στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας   Σε μια εντυπωσιακή τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, την Παρασκευή 26 Απριλίου ο

«Τα Ριάλια (DJ Pizel Remix)»

Οι Droulias Brothers παρουσιάζουν τη νέα τους κυκλοφορία «Τα Ριάλια (DJ Pizel Remix)» διαθέσιμη τώρα από την Heaven Music.   Το αγαπημένο δίδυμο που παντρεύει παραδοσιακά Ελληνικά ακούσματα με σύγχρονο

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ «ΤΡΥΓΟΝΑ»

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ «ΤΡΥΓΟΝΑ» ΔΙΑΣΚΕΥΗ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ   Η Βασιλική Καρακώστα ερμηνεύει το παραδοσιακό τραγούδι «Τρυγόνα» που ακούστηκε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ALPHA «Το προξενιό της Ιουλίας». Ο Ανδρέας Κατσιγιάννης διασκεύασε