ΜΠΕΣΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ – ΣΟΦΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ THE PARTY IS HERE

ΜΠΕΣΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗΣΟΦΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

THE PARTY IS HERE

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ

 

 

Μπέσσυ Αργυράκη – Σοφία Αρβανίτη στο Θέατρο Άλσος την Πέμπτη 16 Μαΐου!

Γιατί το πάρτι είναι εδώ!

 

H Μπέσσυ Αργυράκη γεμάτη ζωντάνια, χαμόγελο, έχει καταφέρει δεκαετίες τώρα να κρατά μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας. «Μια θάλασσα γαλάζια», «Κορμί κι αλάτι», «Αθήνα μάνα μου», «Μεγάλη στιγμή», «Μάθημα σολφέζ», «Έλα ξανά», «Πιο δυνατά», «Ακατάλληλο για ανηλίκους», «Σαν ένα όνειρο», «Σκόρπια φιλιά» και πολλές ακόμα επιτυχίες την κάνουν μοναδική!

 

Η Σοφία Αρβανίτη με μια εξαιρετική φωνή που διαπερνά τα διαφορετικά είδη μουσικής, χάραξε τον δικό της ξεχωριστό δρόμο. Την Πέμπτη 16 Μαΐου έρχεται στο Θέατρο Άλσος με τα τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει όπως το διαχρονικό πια «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», μεγάλες επιτυχίες των Μιχάλη Ρακιντζή, Νίκου Καρβέλα, Κώστα Χαριτοδιπλωμένου και πολλών άλλων αλλά και το ντουέτο «Πεθαίνω στην ερημιά» που είχε ερμηνεύσει μαζί με την Bonnie Tyler και είχε γνωρίσει τεράστια επιτυχία.

 

Η αιώνια έφηβη Μπέσσυ, η τραγουδίστρια της χαράς αλλά και της ποιότητας, συναντά την εκρηκτική και πανέμορφη Σοφία, που μαζί με τους μουσικούς τους, υπόσχονται  μια υπέροχη, ξεχωριστή μουσική βραδιά!

 

Μπέσσυ Αργυράκη – Σοφία Αρβανίτη! Έτοιμες να μας ξεσηκώσουν και να μας ταξιδέψουν στα καλύτερά μας χρόνια με τα τραγούδια και την ενέργειά τους! Ένα μουσικό ταξίδι από την πλούσια διαδρομή τους με τραγούδια διαχρονικά, που αγαπήσαμε, που ερωτευτήκαμε, που έχουν μείνει στην καρδία μας, τραγούδια που περνάς καλά, τραγούδια που χορεύεις με πάθος…

 

Ένα πάρτι από εκείνα της δεκαετίας του ‘70 – ‘80 που έχουν μείνει στην ιστορία… Ένα πάρτι για εκείνους που το χάρηκαν αλλά και για τους νεότερους που θέλουν να το ζήσουν!

Μην το χάσετε!

Απολαύστε στο Θέατρο Άλσος το premium gin Bombay Sapphire, με τη σύνθετη, αλλά παράλληλα απόλυτα ισορροπημένη γεύση. Το Bombay Sapphire Gin αγκαλιάζει τη δημιουργικότητα σε όλες τις εκφράσεις της, είτε αυτή λέγεται κλασσική ή σύγχρονη τέχνη, είτε τέχνη του fine drinking!”

 

 

 

 

 

 

 

 

Πληροφορίες:

 

Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως

Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487

Ώρα έναρξης παράστασης: 21:00

Προπώληση: https://www.more.com/music/mpessyargyrakisofiaarbaniti/

 

——————————————————————————————————-

Δημόσιες Σχέσεις / Επικοινωνία / Media: Ε. Τώρου – Μ. Μαγιάτης – Ε. Βλαχοπούλου

Διεύθυνση παραγωγής: Αθανάσιος Μαροσούλης

Παραγωγή: MK Group of companies / Ηλίας Μαροσούλης, Άγγελος Κοταρίδης

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Η αρχαιότητα είναι παιχνιδάκι- KEYBOOKS

TITΛΟΣ: Η αρχαιότητα είναι παιχνιδάκι ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Θεόδωρος Παπακώστας ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Παιδικό / Δραστηριοτήτων Τι ξέρεις για την αρχαία Ελλάδα, την ιστορία, τον πολιτισμό και τη μυθολογία

Jazz in Athens: Το Κέντρο Πολιτισμού «Μάρα Καρέτσος» παρουσιάζει μία μοναδική συναυλία

Jazz in Athens: Το Κέντρο Πολιτισμού «Μάρα Καρέτσος» παρουσιάζει μία μοναδική συναυλία  Το Κέντρο Πολιτισμού και Επιστήμης «Μάρα Καρέτσος» διοργανώνει στις 2 Ιουλίου στις 21.00 στο Ελληνικοί Χοροί  – Θέατρο