ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΗ | Roof Garden| KAKTOS

 

ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΑΓΗ

Roof Garden

Ένα εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης

Εκδόσεις ΚΑΚΤΟΣ kaktos.gr

 

Μέσα από μικρές, καθημερινές ιστορίες (δοσμένες άλλοτε με χιούμορ και άλλοτε με σοβαρότερο τρόπο) η συγγραφέας μάς δείχνει πώς με μια διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων μπορούμε να αντλήσουμε ευτυχία, ηρεμία, αγάπη, όντας ευγνώμονες για όλα αυτά. Μας προτρέπει να ζούμε τη ζωή μας και όχι να είμαστε απλοί παρατηρητές της. Επίσης, μας βοηθάει να ανακαλύψουμε ποιος είναι τελικά ο «λυτρωτής» της ζωής μας.
Οι καθημερινές ιστορίες είναι άλλοτε βιωματικές και άλλοτε αντλημένες από τις εμπειρίες των πελατών με τους οποίους συν-εργάζεται η συγγραφέας μας, που κύριο επάγγελμά της είναι η Εκπαίδευση Προσωπικής Ανάπτυξης/Ηγεσίας & Σχέσεων.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ:

Η Μαρία Παναγή γεννήθηκε στη Γερμανία, όπου και πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Στην Ελλάδα ήρθε το 1988 και από το 1991 ζει και εργάζεται στη Λάρισα.
Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και ασχολήθηκε ως ελεύθερη επαγγελματίας στον συγκεκριμένο τομέα. Κατέχει πτυχίο γερμανικής γλώσσας και είναι μητέρα 5 αγοριών.
Η αγάπη της για συνεχή επιμόρφωση την έφερε στον δρόμο της αυτογνωσίας, τον οποίο και λάτρεψε. Έτσι δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά ως Εκπαιδεύτρια Προσωπικής Ανάπτυξης/Ηγεσίας & Σχέσεων (Personal Development trainer/Leadership & Relationship trainer), καθοδηγήτρια NLP (νευρογλωσσικού προγραμματισμού) καθώς και ως Συντονίστρια Αναπαραστάσεων (gestalt). Κάνει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες, καθώς και δημόσιες ομιλίες.
Το 2022 εξέδωσε την πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο Όταν το σκοτάδι λούζεται στο φως.
Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας αποτελεί το πρώτο της εγχείρημα στον τομέα της συγγραφικής αυτοβελτίωσης.

 

Ιστοσελίδα: www.panagi.gr

 

ISBN: 978 618 215 186 0

Τιμή: 12,72 με ΦΠΑ

Σελίδες: 120

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ 60 χρόνια μαζί

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ 60 χρόνια μαζί «Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο…» ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ Ερμηνεύουν: Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Κότσιρας Κώστας