Προσκλήσεις – Το Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας

Κερδίστε  Μονές προσκλησεις για τη Δευτέρα 15/4  20:15  στο θέατρο Αυλαία

2ας Μεραρχίας & Κουντουριώτου 182, Πασαλιμάνι – Πειραιάς

Πληροφορίες: 210 4297771 & 690 6461616

στείλετε μας εμειλ με το όνομα σας  και την παράσταση ([email protected]

Το Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας

Το έργο της σπουδαίας Θεατρίνας Σπεράντζας Βρανά ΄΄ Το Τίμιο Μπορντέλο ΄΄,  σε Θεατρική Απόδοση – Προσαρμογή του Κώστα Παπαπέτρου , Σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου και στο ρόλο της Ρόζας η Δανάη Καλοπήτα ,κάνει Πρεμιέρα στο θέατρο Αυλαία την Δευτέρα 1η Απριλίου στις 20.15      

Η Ρηνούλα , η μαθήτρια με την μπλε ποδιά, που από μικρή ηλικία, γοήτευε τους άνδρες, αποφάσισε να μεγαλώσει με τον τρόπο που η ίδια η ζωή της έδειξε από νωρίς.

Η Ρηνούλα που έγινε Πεπίτα και κατέληξε Ρόζα.  Η ζωή της, ο έρωτας που από πολύ  νωρίς , έγινε δουλειά και η δουλειά που μπλέχτηκε με τον έρωτα. Η επιβίωση, οι σκέψεις και η ελπίδα. Μια γυναίκα που μπήκε από μικρή στον κόσμο των Κόκκινων Φαναριών, που κατάφερε να επιζήσει και να ανελιχθεί , να γίνει η Κυρία της Ζωής της , να μπει , χωρίς να φοβηθεί , στα μονοπάτια του Πληρωμένου Έρωτα, των Βίτσιων, που δε ντράπηκε να ικανοποιήσει τις ορέξεις του κάθε Πελάτη προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της………….. την απόκτηση του δικού της   ΄΄ σπιτιού ΄΄, της δικιάς της Επιχείρησης. Που έγινε Κυρία της Ζωής της κάνοντας ό,τι χρειαστεί. Και μέσα σε όλα αυτά,  το κρυφό της μυστικό  . Ένα μυστικό που από πολύ μικρή ηλικία, αποφάσισε να φυλάει αλλά και να ψάχνει για όσο ζει… Η κόρη που αποχωρίστηκε μικρή .

 Η κόρη που έψαχνε και συνεχίζει να ψάχνει.

 

Θεατρική διασκευή: Κώστας Παπαπέτρος

Από το βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά ”Το τίμιο μπορντέλο”

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος

Σκηνικό- Κοστούμι: Γιώργης Κοντοπόδης

Μουσική σύνθεση: Άγγελος Ανδρεόπουλος

Το τραγούδι  «Μυστικό»  ερμηνεύει η Βασιλική Σούτη σε στίχους Αλέξανδρου Λιακόπουλου.

Φωτογραφίες: Γιώργος Λυμπερόπουλος

Στο ρόλο της Ρόζας η Δανάη Καλοπήτα

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα