Stavento – Για Σένα

 

Stavento – Για Σένα

Καινούρια digital κυκλοφορία δια χειρός Stavento

Οκτώ χρόνια μετά το τελευταίο του album με τίτλο «Ακόμα Ονειρεύομαι», ο Μιχάλης Stavento επιστρέφει με το 9ο κατά σειρά ολοκληρωμένο του μουσικό project με τίτλο «Για Σένα».

Το «Για Σένα», που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, A Universal Music Company, αποτελεί το επισφράγισμα 13 κυκλοφορημένων επιτυχιών του Μιχάλη!

Η βαρύτητα του συγκεκριμένου album είναι αρκετά σημαντική μιας και κάθε ένα από τα ήδη γνωστά tracks έχει διαγράψει μια πολύ επιτυχημένη πορεία, ενώ παράλληλα περιλαμβάνονται συνεργασίες με κορυφαίους ερμηνευτές όπως η Έλενα Παπαρίζου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο Στέλιος Ρόκκος, η Ήβη Αδάμου, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, η Marseaux, και, η πιο πρόσφατη, με τον B.DFoxmoor, ιδρυτικό μέλος των Active Member.

Το «Για Σένα», αποτελεί παράλληλα και τον προάγγελο για τη νέα καλλιτεχνική περίοδο στην οποία εισέρχεται ο γνωστός καλλιτέχνης, αφήνοντας μας να ανυπομονούμε για τη συνέχεια και τις νέες επιτυχίες που ετοιμάζει!

 

Ο Μιχάλης Stavento στα social media του δήλωσε:

«Πέρασαν 8 χρόνια από την τελευταία κυκλοφορία άλμπουμ μου..

Μέσα σε αυτά τα χρόνια έγινα πατέρας, ήρθε στην ζωή μας ο COVID και πολλά ακόμα που έφεραν τα πάνω κάτω. Η μουσική όμως ήταν πάντα παρούσα στην ζωή μου, κυκλοφορώντας singles είτε solo είτε ως συνεργασίες που αγαπήσατε και κάνατε χρυσές και πολυ-πλατινένιες με εκατοντάδες χιλιάδες streams & προβολές!

Μέσα σε όλα προσπαθώ να δίνω την ψυχή μου για να το εισπράττετε αδέρφια… γι’ αυτό και σας παρουσιάζω την ψυχή μου τα τελευταία 8 χρόνια «μαζεμένη» σε ένα άλμπουμ.

Το «Για Σένα» κυκλοφορεί στις 23/04.

Υπόσχομαι να είμαι ακόμα πιο συνεπής στα επόμενα»

 

Βρείτε το «Για Σένα» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:

https://Stavento.lnk.to/GiaSenaPR

Βρείτε το YouTube Playlist:

https://youtube.com/playlist?list=PLcrolGM9E44eeYCGTj5unBJD7LZWwv5F-&si=HtdPAddVGpaOSGcE

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ 60 χρόνια μαζί

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ 60 χρόνια μαζί «Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο…» ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ Ερμηνεύουν: Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Κότσιρας Κώστας