ΒΑΛΤΕ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ – ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΠΝΙΓΕΙ

Μια διαφορετική προσέγγιση για τον καθαρισμό και την οργάνωση του σπιτιού σας που σας βοηθά να απαλλαγείτε από το αίσθημα ντροπής ή παρατεταμένης εξάντλησης που σας δημιουργεί ένα συνεχώς ακατάστατο σπίτι. Με 41 καθημερινές σκέψεις, αυτός ο πρακτικός οδηγός θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από το άγχος που νιώθετε για τη φροντίδα του σπιτιού καθώς η ηρεμία και η γαλήνη θα υπερκεράσουν τις ενοχές, την αυτοκριτική και τις ατελείωτες λίστες που σας αγχώνουν.

Έτσι, το σπίτι σας θα γίνει ένας τόπος ξεκούρασης, ακόμα και όταν οι δουλειές δεν θα έχουν ολοκληρωθεί!

Εκδόσεις Παπαδόπουλος –  δείτε εδώ : https://shorturl.at/8Ofl8

Αν παλεύετε να προλάβετε τις δουλειές σας και δεν τα καταφέρνετε, πιθανότατα υπάρχει σοβαρός λόγος: άγχος, κόπωση, κατάθλιψη, ΔΕΠΥ ή έλλειψη υποστήριξης. Για τη συγγραφέα KC Davis, η γέννηση του δεύτερου παιδιού της πυροδότησε έναν φαύλο κύκλο άγχους και… ακαταστασίας.

Όσο πιο πίσω ένιωθε ότι έμενε με τις δουλειές του σπιτιού, τόσο λιγότερο κίνητρο είχε για να τις ξεκινήσει. Συνειδητοποίησε τότε κάτι για τον καθαρισμό και την οργάνωση του σπιτιού που άλλαξε τη ζωή της: Δεν δουλεύετε για το σπίτι σας, το σπίτι σας δουλεύει για εσάς. H KC επινόησε τη συγκεκριμένη πρακτική προσέγγιση που την έχει κάνει πολύ δημοφιλή στις ΗΠΑ, μέσω του λογαριασμού της στο TikTok, @domesticblisters.

Μια επαναστατική προσέγγιση για τον καθαρισμό και την οργάνωση του σπιτιού σας που σας βοηθά να απαλλαγείτε από το αίσθημα ντροπής ή παρατεταμένης εξάντλησης που σας δημιουργεί ένα συνεχώς ακατάστατο σπίτι. Το μυστικό είναι να απλοποιήσετε τη λίστα με τις δουλειές σας και να βρείτε δημιουργικές λύσεις που να προσαρμόζονται στον περιορισμένο χρόνο και την ενέργειά σας. Σε αυτό το βιβλίο, θα μάθετε ακριβώς πώς να προσαρμόσετε τις στρατηγικές καθαρισμού σας και να ξαναχτίσετε τη σχέση σας με το ίδιο σας το σπίτι.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Η αρχαιότητα είναι παιχνιδάκι- KEYBOOKS

TITΛΟΣ: Η αρχαιότητα είναι παιχνιδάκι ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Θεόδωρος Παπακώστας ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Παιδικό / Δραστηριοτήτων Τι ξέρεις για την αρχαία Ελλάδα, την ιστορία, τον πολιτισμό και τη μυθολογία

Jazz in Athens: Το Κέντρο Πολιτισμού «Μάρα Καρέτσος» παρουσιάζει μία μοναδική συναυλία

Jazz in Athens: Το Κέντρο Πολιτισμού «Μάρα Καρέτσος» παρουσιάζει μία μοναδική συναυλία  Το Κέντρο Πολιτισμού και Επιστήμης «Μάρα Καρέτσος» διοργανώνει στις 2 Ιουλίου στις 21.00 στο Ελληνικοί Χοροί  – Θέατρο