Η Καλομοίρα παρουσιάζει το hot music video για τo «Amen»!

#Kalomira #Amen

Η Καλομοίρα παρουσιάζει

το hot music video για τo «Amen»!

 

Μουσική: Mark F. Angelo, Κώστας Καλημέρης

Στίχοι: Δημήτρης Παπασταθόπουλος

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος

Η icon performer Καλομοίρα οπτικοποιεί την επιτυχία της «Amen» με ένα hot music video, που ξεσηκώνει από την πρώτη στιγμή!

 

Μέσα από κινηματογραφικά πλάνα, artistic details, καθώς και country-inspired looks, η Καλομοίρα ερμηνεύει και χορεύει στο ρυθμό της νέας της επιτυχίας, «Amen» που έχει ήδη αγαπηθεί με τα streams στις μουσικές πλατφόρμες να αυξάνονται ραγδαία, κάθε μέρα!

 

Το ιδιαίτερης αισθητικής music video, που κυκλοφορεί από την Heaven Music, σκηνοθετεί ο Γιάννης Παπαδάκος, ο πρώτος Έλληνας σκηνοθέτης που δύο ταινίες του προβλήθηκαν στη δημοφιλέστερη συνδρομητική πλατφόρμα στον κόσμο, στο Netflix, ενώ την παραγωγή υπογράφει η «Kalomira Enterprises».

 

Δείτε το music video «Amen» από την Καλομοίρα εδώ:

Η μουσική του dance hit «Amen» φέρει την υπογραφή του Mark F. Angelo και του Κώστα Καλημέρη και ξεχωρίζει για τον χορευτικό ρυθμό και τα ανατολίτικα μελωδικά στοιχεία.

 

Ο Δημήτρης Παπασταθόπουλος έχει γράψει τους γεμάτους συναίσθημα στίχους, που αναδεικνύουν μέσα από την ερμηνεία της Καλομοίρας το μήνυμα ότι η αγάπη και η πίστη θα υπερισχύσουν.

 

«Καμιά δεν τα δέχεται αυτά / Δε συγκρίνομαι και δε με αφορά / Βάλε “Χ” στην παλιά σου τη ζωή / Ή θα πας ξανά σ’ αυτή», τραγουδά η Καλομοίρα, εκφράζοντας την ερωτική ένταση μεταξύ του ζευγαριού.

 

«Άκουσέ με καθαρά / Αν μου πεις αυτό το όνομα ξανά / Έχεις καταδικαστεί / Δεν αντέχω, μ’ έχεις φέρει στο Αμήν!», συνεχίζει με πάθος!

 

Το «Amen» είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music και μπορείτε να το ακούσετε εδώ

 

Στο music video του τραγουδιού «Amen», η Καλομοίρα αναδεικνύει τη μοναδικότητα και τη λάμψη της μέσα από την επιλογή της σε κοσμήματα από την εταιρεία Alibi.

 

Τα εκλεκτά κομμάτια, κατασκευασμένα από ανθεκτικό ανοξείδωτο  ατσάλι, stainless steel, ξεχωρίζουν για τις χειροποίητες λεπτομέρειες με έγχρωμα υλικά που τα καθιστούν πραγματικά μοναδικά. Ενώ κάποια κομμάτια διατηρούν την απλότητα και κομψότητα του ατσαλιού, άλλα, όπως οι ριβιέρες και τα λαμπερά χρωματιστά σκουλαρίκια, προσθέτουν έναν αέρα γκλάμουρους πολυτέλειας.

Αυτή η ποικιλία δίνει την ευκαιρία στις γυναίκες να επιλέξουν το ιδανικό κόσμημα για κάθε περίσταση, είτε για λαμπερές βραδινές εμφανίσεις είτε για πιο διακριτικές πρωινές εξόδους.

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

«Έτσι έζησα» 90 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

«Έτσι έζησα» 90 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ   Μια βραδιά αφιερωμένη στο έργο του σπουδαίου συνθέτη και μαέστρου Γιώργου Κατσαρού, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Παρασκευή 27

Ο Βαφτιστικός| Δ.Θέατρο Πειραιά

Θεόφραστου Σακελλαρίδη Ο Βαφτιστικός 12-13-14-15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ   Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει τον «Βαφτιστικό». Τον προσεχή Σεπτέμβριο και μόνο για 4 μόνο παραστάσεις σε μουσική

Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ του  Oriol Paulo

Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ Η αλήθεια στο σκοτάδι, το ψέμα στο φως! Μια ιστορία μυστηρίου.   Μια συναρπαστική ιστορία μυστηρίου θα ανέβει τον χειμώνα στο Θέατρο