ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΛΑΣ στο Major Seven

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΛΑΣ

Σάββατο 31 Μαΐου

στο Major Seven

 

Ο Σταύρος Σιόλας, ο αγαπημένος συνθέτης, τραγουδοποιός και ερμηνευτής, μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης του εμφάνισης στο Major Seven,  εμφανίζεται για ακόμα ένα live το Σάββατο 31 Μαίου!

 

Η βαλίτσα του είναι γεμάτη πολυαγαπημένα τραγούδια: «Της Άρνης το νερό», τον «Γεροπλάτανο»,τα «Διόδια», το «Κάθε φορά», το «Χωρίς εσένα», το «Σαν Χουάν» και το «Η δική μας σειρά» από τον πρόσφατο ομότιτλο δίσκο του.

 

Είναι από τους λίγους συνθέτες που τα τραγούδια τους είναι τόσο διαφορετικά το ένα από το άλλο, ακούγονται χρόνια στα ραδιόφωνα και δεν είναι από αυτά που θα αποκαλούσε κάποιος εύκολα τραγούδια.

Ο σπουδαίος, λοιπόν, Σταύρος Σιόλας με όλον αυτόν τον πλούτο αλλά και με τη χαρακτηριστική του φωνή, ετοιμάζει μια παράσταση που θα μας συγκινήσει και θα μας ξεσηκώσει έτσι όπως εκείνος μόνο ξέρει!

 

Με άξονες το λυρισμό και την παράδοση, την κατάνυξη και το διονυσιασμό, θα μας ταξιδέψει στο ελληνικό τραγούδι, μέσα από το προσωπικό του ρεπερτόριο αλλά και από τα  τραγούδια σημαντικών Ελλήνων συνθετών και τραγουδοποιών που ξανασυστήνει με την ερμηνεία του και τις ευρηματικές ενορχηστρώσεις!

Μη χάσετε αυτήν τη βραδιά!

 

Σάββατο 31 Μαΐου

Major Seven, Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο

 

Γενική Eίσοδος: 12 €

Έναρξη: 22:00

Κρατήσεις: 6949207008

Εισιτήρια: more.com

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

«Έτσι έζησα» 90 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

«Έτσι έζησα» 90 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ   Μια βραδιά αφιερωμένη στο έργο του σπουδαίου συνθέτη και μαέστρου Γιώργου Κατσαρού, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Παρασκευή 27

Ο Βαφτιστικός| Δ.Θέατρο Πειραιά

Θεόφραστου Σακελλαρίδη Ο Βαφτιστικός 12-13-14-15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ   Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει τον «Βαφτιστικό». Τον προσεχή Σεπτέμβριο και μόνο για 4 μόνο παραστάσεις σε μουσική

Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ του  Oriol Paulo

Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ Η αλήθεια στο σκοτάδι, το ψέμα στο φως! Μια ιστορία μυστηρίου.   Μια συναρπαστική ιστορία μυστηρίου θα ανέβει τον χειμώνα στο Θέατρο