«ΑΓΑΠΩ REVOLUTION» Τραγουδά η Σοφία Ανδριανού


«ΑΓΑΠΩ REVOLUTION»
Τραγουδά η

 Σοφία Ανδριανού
με καλεσμένο τον σπουδαίο Γιάννη Κούτρα
την Πέμπτη 30 Μαιου
στο εντυπωσιακό
Major Seven

 

 

Η Σοφία Ανδριανού με την Μουσική Παράσταση με τίτλο «Αγαπώ Revolution» έρχεται για πρώτη φορά στην νέα Μουσική Σκηνή Major Seven την Πέμπτη 30 Μαΐου 2024.

Εκλεκτός Καλεσμένος ένας σημαντικός σύγχρονος τραγουδιστής που συνδέθηκε με τον Καββαδία, την θάλασσα, το ταξίδι. Ο εμβληματικός ερμηνευτής του «Σταυρού του Νότου» Γιάννης Κούτρας.

[Revolution, Evolution, Re-Volvo, Βολβός]

«Μήπως να μεταβούμε απ’ τον κόσμο των ψευδαισθήσεων στον κόσμο της Αλήθειας;;;» αναρωτιέται η Σοφία Ανδριανού και παρουσιάζει ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα με έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα ανατροπής που μας καλεί «να συνδεθούμε, να θυμηθούμε, να μας αγαπήσουμε και ν’ αγαπηθούμε».

Μια Συναυλία διαφορετική, με φαινομενικά ετερόκλητα τραγούδια που οι στίχοι τους μιλούν για Τόλμη, Αρετή, Ελευθερία, Εξέλιξη και Έρωτα. Έντεχνα, παραδοσιακά, και λαϊκά, με πινελιές latin και ροκ προκαλούν –ανατρεπτικά– σε συνύπαρξή τους: Μάνο Λοΐζο, Locomondo, Κώστα Χατζή, Λουκιανό Κηλαηδόνη, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι, Nicola Piovani, Θανάση Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνο Βήτα,Poll κ.α.

 

Η ιδιαίτερη βραδιά θα έχει εκπλήξεις, άρωμα γενεθλίων & θάλασσας. Ο εκλεκτός καλεσμένος Γιάννης Κούτρας επανέρχεται να μας ταξιδέψει με την τρυφερή ερμηνεία του και την δυναμική φωνή του χορεύοντας «πάνω στο φτερό του καρχαρία».

 

Συντελεστές:

Πιάνο & Ενορχηστρώσεις: Άκης Μουχλιανίτης

Βιολί: Βασίλης Ραψανιώτης

Φωτογραφίες: Δημήτρης Ασημάκης, Γιάννης Μαργετουσάκης.

Poster: Mr.Hamilton (behance.net/MrHamilton)

Σχεδιασμός ήχου: Γιάννης Βαφειάδης

Τραγούδι & Concept: Σοφία Ανδριανού.


Ακολουθήστε την Σοφία Ανδριανού
 στα social media

https://www.facebook.com/sofia.andrianou.9

https://www.facebook.com/andrianousofia

https://www.instagram.com/sofia.andrianou/


Με μια ματιά:

  • Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024.
  • Προσέλευση: 20:45, Έναρξη: 21:15, Επίσημη Λήξη: 23:45.
  • Είσοδος: 12€ στο ταμείο. 10€ προπώληση & μειωμένο (65+, ανεργίας, φοιτητικό, ατέλεια, ομαδικό 10+).
  • MajorSeven, Μουσική Σκηνή, Βιργινίας Μπενάκη 7, Μετρό Μεταξουργείο (στο ύψος Αχιλλέως & Λένορμαν), 6949207008.

 

 

Το “Major Seven” είναι μια νέα σύγχρονη μουσική σκηνή στην Αθήνα με πρωτοποριακό ήχο και με ωραία αισθητική -ντυμένη με φυσικά υλικά: πέτρα, σίδερο και ξύλο. Είναι ο πρώτος χώρος που εντάσσεται στις «Αθηναϊκές Μουσικές Σκηνές Ε.Ε.» που αποτελούν σύμπραξη του Νίκου Καραδημητρίου & του ομίλου των ΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΘΕΑΤΡΩΝ. Ένας ιδιαίτερος music art χώρος στο Μεταξουργείο, που φιλοδοξεί να κάνει την διαφορά στον τρόπο της μουσικής διασκέδασης και της φιλοξενίας, με σεβασμό στον ακροατή-θεατή & ποιοτική εξυπηρέτηση.

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Agatha Christie «Επιστροφή στον φόνο»   βασισμένο στο έργο Πέντε μικρά γουρουνάκια   Ελληνική μετάφραση: Αντώνης Γαλέος Σκηνοθεσία: Γιώργος Φρατζεσκάκης Για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Αθώος ή Ένοχος – στο θέατρο Eliart

Αθώος ή Ένοχος Ένα δυνατό δικαστικό έργο σε σκηνοθεσία Γιώργου Φρατζεσκάκη 3ος χρόνος επιτυχίας στο θέατρο Eliart   Από 7 Οκτωβρίου Το κοινό καλείται να

KOKKINO NHΣΙ

                                               KOKKINO NHΣΙ Μία ονειρική ταινία ενηλικίωσης, αποικιοκρατίας και ανθρωπίνων σχέσεων                               Από 26 Σεπτεμβρίου στα θερινά   Η Weirdwave, από τις 26 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζει

ΣΤΕΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ 2024 / 2025

ΣΤΕΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ 2024 / 2025 Το πρόγραμμα της σεζόν και οι πρωτοβουλίες του Onassis Culture     ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ σε επιλεγμένες παραγωγές και για