Vegan Green Festival 2024

Vegan Green Festival 2024

 

Προαύλιος χώρος Ζαππείου

7 με 9 Ιουνίου, 10:00 – 22:00

Ελεύθερη είσοδος

 

Το Vegan Green Festival είναι ένα οικολογικό φεστιβάλ που έχει ως στόχο την προβολή και προώθηση βιολογικών και οικολογικών προϊόντων από μικρούς παραγωγούς.

 

Απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν και να υποστηρίξουν επιχειρήσεις που πιστεύουν στη βιωσιμότητα και στις δίκαιες συνθήκες εργασίας. Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να μάθουν για τον βίγκαν και zerowaste τρόπο ζωής και να λάβουν συμβουλές και υποστήριξη μέσα σε ένα ευχάριστο και ενδυναμωτικό περιβάλλον, μαθαίνοντας για νέα προϊόντα και πρακτικές που δεν γνώριζαν.

 

Στο φεστιβάλ αυτό θα συμμετέχουν κυρίως ατομικές, γυναικείες επιχειρήσεις που παράγουν πιστοποιημένα οικολογικά προϊόντα, όπως:

– φυσικά καλλυντικά και κρέμες που δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα

– ρούχα από βιολογικό βαμβάκι και ποιοτικό ύφασμα που δεν προκαλούν αλλεργίες

– αποσμητικά με πρεβιοτικά, χειροποίητα σαπούνια και άλλα προϊόντα περιποίησης και υγιεινής

– υγιεινά τρόφιμα και ροφήματα που παράγονται με πρακτικές μείωσης οικολογικού αποτυπώματος

Επίσης θα υπάρχουν χειροποίητα κοσμήματα, είδη δώρων, αξεσουάρ, είδη σπιτιού και άλλα χρήσιμα προϊόντα για την καθημερινή ζωή.

 

Το Vegan Green Festival πραγματοποιείται στα πλαίσια του 2ου Athens Green Festival και συντονίζεται από την εθελοντική ομάδα Vegan Fiesta Hellas, η οποία διοργανώνει μη-κερδοσκοπικές βίγκαν εκδηλώσεις.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ υπάρχουν στις παρακάτω σελίδες:

https://www.facebook.com/events/330180049890745/?active_tab=discussion

https://www.facebook.com/veganfiesta.gr/

https://instagram.com/veganfiesta.gr/

 

Το Vegan Green Festival σας υποδέχεται στο Ζάππειο, 7 με 9 Ιουνίου, ώρες 10:00 – 22:00, με ελεύθερη είσοδο!

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Εναλλακτική Σκηνή ΕΛΣ – Καλλιτεχνικό πρόγραμμα 2024/25

Η Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ανακοινώνει το πολυπρισματικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα της περιόδου 2024/25, παρουσιάζοντας πλήθος παραγωγών όπερας, μουσικού θεάτρου, αναβιώσεις επιτυχημένων παραγωγών που

Tom Jones -Sani Festival 2024

Sani Festival 2024 Μία συναρπαστική εμφάνιση από τον Tom Jones , στην πρώτη του live εμφάνιση στην Ελλάδα για το κοινό του Sani Festival Με μία συγκλονιστική

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΛΟΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΛΟΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ   Ο ιστότοπος Ζητήματα Γραφής (zitimatagrafis.gr) ανακοινώνει τη διοργάνωση ενός οκτάμηνου «Εργαστηρίου διαλογικής γραφής» (Οκτώβριος 2024 – Μάιος 2025), το οποίο φιλοδοξεί

Αγαπητέ μ@λάκα | ΘΕΑΤΡΟ ΜΙΚΡΟ ΓΚΛΟΡΙΑ

Αγαπητέ μ@λάκα   Το απόλυτο φαινόμενο της σύγχρονης αντισυμβατικής γαλλικής λογοτεχνίας, ανατρεπτική, προκλητική, παθιασμένη, τρυφερή και απολύτως μη πολιτικά ορθή, η σπουδαία Βιρζινί Ντεπάντ (Virginie