Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΙΝΓΚ ΣΙΝΓΚ SING SING

Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΙΝΓΚ ΣΙΝΓΚ
SING SING

 

26 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους

από την  The  Film  Group.

Στο δρόμο προς τα Όσκαρ 

  Η ταινία έκανε την πρεμιέρα τo 2023 στο φεστιβάλ του Τορόντο, λαμβάνοντας θερμές κριτικές που την ανέδειξαν από νωρίς σε ένα από τα φαβορί για τη φετινή οσκαρική κούρσα. Πολλά μέσα την αναφέρουν ως ισχυρό διεκδικητή του Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και Διασκευασμένου Σεναρίου, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερες πιθανότητες για την κατάκτηση του Όσκαρ Ά Ανδρικού Ρόλου από τον Κόλμαν Ντομίνγκο.

  Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει λάβει ήδη μια υποψηφιότητα για την ταινία Rustin, παραδίδει, σύμφωνα με τις δημοσιευμένες κριτικές, μια συγκλονιστική ερμηνεία που δύσκολα μπορεί να αγνοηθεί από την Ακαδημία.

Λίγα λόγια για το έργο 

 

Εκτίοντας την ποινή του στο υψίστης ασφαλείας σωφρονιστικό ίδρυμα του Σινγκ Σινγκ για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, ο Ντιβάιν Τζ. (Κόλμαν Ντομίνγκο) βρίσκει νόημα στη ζωή του μέσα από τη θεατρική ομάδα της φυλακής, όπου συμμετέχει μαζί με άλλους συγκρατούμενούς του. Μια ελπιδοφόρα ιστορία ανθεκτικότητας και ανθρωπιάς για την δύναμη της τέχνης.

Με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο για Όσκαρ Κόλμαν Ντομίνγκο (“Rustin”, “Euphoria”, “Selma”) και τη συμμετοχή ατόμων που έχουν υπάρξει κρατούμενοι. Η ταινία κυκλοφόρησε στην Αμερική από την A24 και θεωρείται ήδη φαβορί στη φετινή κούρσα των βραβείων.

Σκηνοθεσία: Γκρεγκ Κγουένταρ
Ηθοποιοί: Κόλμαν Ντομίνγκο, Κλάρενς Μάκλιν, Σον Σαν Χοσέ
Είδος: Δράμα
Διάρκεια: 105’

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

«Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ… ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ…»

«Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ… ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ…» Του Ευάγγελου Σαμιώτη   Από την Τρίτη 15 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη στις 21:15 και Σάββατο στις 12 τα μεσάνυχτα   Ένα δράμα μέσα στην κωμωδία ή μήπως

«Το Δίλημμα του Αυτοκράτορα»

«Το Δίλημμα του Αυτοκράτορα» στο θέατρο ΣΤΑΘΜΟΣ από τις 03 Νοεμβρίου 202   Η θεατρική ομάδα Hippo Theatre Group παρουσιάζει τη θεατρική, διαδραστική παράσταση για