Ζήσαμε την πιο ανατρεπτική παρουσίαση βιβλίου στο Allou Fun Park

 

Ζήσαμε την πιο ανατρεπτική παρουσίαση βιβλίου

στο Allou Fun Park

«ΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΟΥ ΜΑΚΜΠΡΕΙΝ: Η ΓΟΡΓΟΝΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ»

Των ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΧΡΥΣΑΣ ΓΚΟΥΤΖΙΟΥ

 

Αυτό το βιβλίο μπορεί να στοιχειώσει τα όνειρά σας …

Σε μια μοναδικά ανατρεπτική και Halloween ατμόσφαιρα, οι τερατολόγοι Γιάννης Χατζηγεωργίου και Χρύσα Γκούτζιου παρουσίασαν, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στο Allou Fun Park, το πρώτο βιβλίο της σειράς «Οι κλασσικές υποθέσεις του Τερατολόγου Μακ Μπρέιν: Η γοργόνα της τύχης» σε εικονογράφηση της Ντέμι Κοσκινά, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις LeBee Publications.

Τα μυθικά τέρατα και κάθε λογής σκοτεινά πλάσματα ξεπήδησαν από τις σελίδες του βιβλίου και παρέσυραν το κοινό σε μια παρέλαση γεμάτη φαντασία, στοιχειώνοντας το Allou Fun Park.

Παρόντες πλήθος εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού και καλλιτεχνικού κόσμου,  που συγκεντρώθηκαν από νωρίς και απόλαυσαν τη μοναδική αυτή παρουσίαση, σε μια βραδιά που περιείχε τα πάντα. Μυστήριο, διασκέδαση κι εκπλήξεις!

«ΟΙ ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΛΟΓΟΥ ΜΑΚΜΠΡΕΙΝ: Η ΓΟΡΓΟΝΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ»

Των Γιάννη Χατζηγεωργίου – Χρύσας Γκούτζιου

Εικονογράφηση: Ντέμι Κοσκινά

Το βιβλίο κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Lebee Publications και θα το βρείτε και στο eshop

https://lebeepublications.gr/shop/oi-klassikes-ypotheseis-toy-teratologoy-makmprein/

www.lebeepublications.gr

     

Η ιστορία

 

Σκωτία, 1900

Στα Χάιλαντς, σε ένα ξεχασμένο από το χάρτη νησί με το όνομα «Η Ουρά του Ψαριού», δεκατρείς δολοφονίες με δεκατρείς διαφορετικούς τρόπους λαμβάνουν χώρα στον Οίκο της «Γοργόνας της Τύχης».

Θα καταφέρουν ο τερατολόγος ΜακΜπρέιν και ο πιστός βοηθός του Μπάμπλερ να λύσουν το μυστήριο, του ποιος ή τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά, πριν να είναι αργά;

Μια σειρά από φανταστικές ιστορίες ξεκινά μέσα από ένα ταξίδι που μπλέκει τα κλασικά παραμύθια, τους μύθους, τους θρύλους και τα απόκοσμα στοιχειά των παιδικών μας χρόνων με έναν παράδοξα σαρκαστικό τρόπο.

Οι συγγραφείς:

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου γεννήθηκε στην Αθήνα. Από πολύ μικρή ηλικία τον κέρδισε η αγάπη του για το γράψιμο, με αποτέλεσμα να ασχοληθεί με τη συγγραφή θεατρικών έργων, παραμυθιών και ποιημάτων. Το πρώτο του έργο με τίτλο «Ζιακ, η έκλειψη» εκδόθηκε από τις εκδόσεις Anubis το 2018. Παράλληλα, τον κέρδισαν η υποκριτική και η μουσική. Έχει παίξει τόσο στην τηλεόραση όσο και στο θέατρο σε πρωταγωνιστικούς ρόλους: «Iki yaka bir ismail», ATV (2012)- «Ταμάμ», ANT1 (2014-2017)-«Παρθένα ζωή», ΑΝΤ1 (2017-2018)-«Όσο έχω εσένα», (2018-2019)- «Σπίτι είναι», ALPHA (2019-2020)-Μιούζικαλ «Barbarella: The 80s Musical», Θέατρο Πειραιώς (2014-2015)-«Οικογένεια Άνταμς», θέατρο Βέμπο (2016-2017). Επίσης, έχει κάνει μεταγλώττιση στην ταινία «Τραγούδα» (2018), ενώ τον συναντάμε και ως frontman του συγκροτήματος Svbstance.

Η Χρύσα Γκούτζιου γεννήθηκε στη Χαλκίδα το 2001. Αποφοίτησε στην Κατερίνη και σπουδάζει στο τμήμα Ψηφιακών Τεχνών και Κινηματογράφου. Μέσω της σχολής της ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τη συγγραφή σεναρίων. Η αγάπη της για αυτήν την οδήγησε αργότερα στη δημιουργία ιστοριών μικρού μήκους.

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

LUX Athens νέος χώρος στο Μεταξουργείο

LUX Athens: Ένας πολυχώρος για εναλλακτικές εμπειρίες ψυχαγωγίας και υψηλής γαστρονομίας Αυτό που εκτιμάμε περισσότερο στη γαστρονομική –και όχι μόνο– σκηνή της Αθήνας είναι εκείνες

Χάρης Κακαρούχας «Ένα εύθραυστο θαύμα»

  Χάρης Κακαρούχας «Ένα εύθραυστο θαύμα»   Εγκαίνια: Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2024, 19:00-22:00 Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» Δήμου Αθηναίων Συνδυάζοντας δύο κλασικά είδη, την προσωπογραφία και