Χάρις Αλεξίου “Το τραγούδι του φεγγαριού”

Χάρις Αλεξίου

“Το τραγούδι του φεγγαριού”

Maestro

 

Βρείτε το εδώ: https://HarisAlexiou.lnk.to/ToTragoudiTouFengariou

 

Δείτε το βίντεο εδώ: https://youtu.be/OcuZDBVF1xI

 Μια έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές των δύο τελευταίων επεισοδίων της 3ης σεζόν του Maestro.

Έχοντας ακόμη στη μνήμη μας τη μοναδική σκηνή στο φινάλε του πρώτου κύκλου με το τραγούδι “Προσευχή” , η Χάρις Αλεξίου, αυτή τη φορά μας συγκινεί με μια νέα κρυμμένη της ερμηνεία.

Το “Τραγούδι του φεγγαριού” σε μουσική του Nicola Piovani, που έγραψε για την ταινία “Χάος” των αδελφών Taviani με τον τίτλο “La canzone del mal di luna” και που απέδωσε εξαιρετικά στα ελληνικά η Λίνα Νικολακοπούλου, βρίσκει τη θέση του στο παρόν μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η 3η σεζόν του Maestro, που μεταδόθηκε από το MEGA, κυκλοφορεί ήδη στο Netflix σε Ελλάδα, Κύπρο και από τις 28/12 στον υπόλοιπο κόσμο.

“Το τραγούδι του φεγγαριού” κυκλοφορεί ψηφιακά από την Estia Recordings και την Minos EMI, a Universal Music company.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

MIRANDA VEROULI QUINTET SERGIO MENDES TRIBUTE

MIRANDA VEROULI QUINTET SERGIO MENDES TRIBUTE ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ Half Note Jazz Club 21:30   H γνωστή ερμηνεύτρια της Βραζιλιάνικης μουσικής Μιράντα Βερούλη, παρέα με

ΠΥΞ ΛΑΞ “Μεθυσμένη καρδιά” Νέο Single

ΠΥΞ ΛΑΞ “Μεθυσμένη καρδιά” Νέο Single, νέο άλμπουμ και ευρωπαϊκή περιοδεία!   Εφτά χρόνια μετά το τελευταίο στούντιο άλμπουμ με καινούρια τραγούδια, οι Πυξ Λαξ