Ο Ορφέας Περίδης στη Σφίγγα

Ο Ορφέας Περίδης
στη Σφίγγα

Μαζί του η Σουσάνα Τρυφιάτη

Σάββατα 1,8,15,22 Φεβρουαρίου
& 1 Μαρτίου

 

Πιστός στο ραντεβού του και φέτος, ο Ορφέας Περίδης θα εμφανίζεται τα τέσσερα Σάββατα του Φεβρουαρίου και το πρώτο του Μαρτίου στη Σφίγγα.

 

Κατά τον ίδιο, δε νοείται να κάνει ζωντανές εμφανίσεις χωρίς να παρουσιάζει καινούργια τραγούδια και αυτό το τηρεί πιστά απ’ την πρώτη του παράσταση μέχρι σήμερα.

 

Μαζί του, στη μέση της σκηνής, η Σουσάνα Τρυφιάτη με όλα τα φώτα πάνω της, θα μας κάνει να ενώσουμε τη φωνή μας με τη δική της, με τον τρόπο της, με τον τρόπο που ξέρει πολύ καλά. Ο Θοδωρής Δαμουράκης στην κιθάρα, ο Κώστας Αρσένης στο μπάσο, ο Χρήστος Σκόνδρας σε μπουζούκι – ζουρνά και ο Γιάννης Ριζόπουλος στα κρουστά, θα δοκιμάσουν φέτος κάτι για πρώτη φορά αλλά αυτό ας το αφήσουμε για έκπληξη. Οι ακούραστοι ηχολήπτες και οι φωτιστές, όλοι στις θέσεις τους.

Κοπιάστε, Φλεβάρης θα ‘ναι, Απόκριες θα μπαίνουν κι εμείς θα ‘μαστε εκεί, στη Σφίγγα, πιστοί στο ραντεβού και συνεπείς στο χαρούμενο κλίμα τον ημερών!

Ώρα έναρξης: 22.00
Eίσοδος: 15 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων: sfiga.gr – ticketservices.gr
Τηλέφωνο κρατήσεων: 211-4096149, 6987-844845

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
[email protected] 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Η Μαρία Κουτσουρλή στον Σταυρό του Νότου

Η Μαρία Κουτσουρλή στον Σταυρό του Νότου Τρίτη 25 Φεβρουαρίου Η Μαρία Κουτσουρλή μας προσκαλεί σε ένα μοναδικό live την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στον Σταυρό του Νότου, παρουσιάζοντας μας τραγούδια από το πρώτο

«ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΛΙΟ» ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΛΙΟ» ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ 18:00 Η πολυαγαπημένος ηθοποιός και συγγραφέας Στέλιος Κρητικός παρουσιάζει