GRUPO BUENAVENTURA “Música pa’ gozar”

GRUPO BUENAVENTURA

“Música pa’ gozar”

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ

Half Note Jazz Club

21:30

 

Το πολυμελές Grupo Buenaventura εμφανίζεται τη Δευτέρα 24 Μαρτίου στη σκηνή του Half Note Jazz Club και υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη με τον δυναμισμό και τη θετική ενέργεια που αποπνέει η λατινοαμερικάνικη μουσική.

Ταξιδεύουμε μουσικά και νοερά στις χώρες της Καραϊβικής και των Τροπικών και παρασυρόμαστε από τη χορευτική γοητεία των λατινοαμερικάνικων ρυθμών: κλασική Πορτορικάνικη Salsa και δυναμική Κουβανική Timba, κιθαριστική Bachata του Santo Domingo, νοσταλγικό Bolero και Son Cubano, παιχνιδιάρικο Chachachá και κολομβιανή Cumbia, συνθέτουν ένα δυναμικό ρεπερτόριο: από το πασίγνωστο Chan Chan του θρυλικού Κουβανού Compay Segundo, στο κλασικό Quien Será, του σταρ της χρυσής εποχής του Μεξικανικού κινηματογράφου Pedro Infante και από το ευρηματικό Sonido Bestial του μουσικού ντουέτου της Fania Records Ricardo Ray και Bobby Cruz, στην πρόσφατη επιτυχία Me Dicen Cuba του ταλαντούχου τραγουδιστή, συνθέτη και τρομπετίστα Alexander Abreu, του αστέρα που, κατά την τελευταία δεκαετία και πλέον, μεσουρανεί στο μουσικό στερέωμα της νεότερης εκδοχής της κουβανικής timba.

Μη χάσετε αυτό το μοναδικό μουσικό ταξίδι από τους Grupo Buenaventura, τη Δευτέρα 24 Μαρτίου στο Half Note Jazz Club.

Το σχήμα απαρτίζεται από:

Πάνος Διδάχος: φωνή, congas, bongó

Γρηγόρης Σιούτης: κουβανικό tres, κιθάρα, φωνητικά

Θοδωρής Σκόνδρας: κοντραμπάσο, ηλ. μπάσο, φωνητικά

Βασίλης Κοντογιάννης: πιάνο, πλήκτρα

Ανδρέας Σιώλος: timbales, τύμπανα, φωνητικά

Γιώργος Γεώργας: τρομπόνι, κιθάρα, φωνητικά

Μάκης Παυλάτος: τενόρο & σοπράνο σαξόφωνο, φλάουτο

Φωτεινή Χρυσικοπούλου: μικρά κρουστά, bongó

Εύα Χαρίτωνος: φωνητικά

 

Info

GRUPO BUENAVENTURA

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ

Έναρξη 21:30

Half Note Jazz Club  Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

Τιμές εισιτηρίων: από 12 €

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/gr-el/tickets/music/grupo-buenaventura-musica-pa-gozar/

www.halfnote.gr   Πληροφορίες: 210 9213310

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ANDREAS POLYZOGOPOULOS TRIO “ANOTHER SHADE OF CHET”

ANDREAS POLYZOGOPOULOS TRIO “ANOTHER SHADE OF CHET”   Πέμπτη 27 Μαρτίου Half Note Jazz Club 21:30   O διεθνώς καταξιωμένος τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος – μετά

Dimitris Kalantzis 4et “NOIR”

Dimitris Kalantzis 4et “NOIR”   HALF NOTE JAZZ CLUB Τετάρτη 26 Μαρτίου 21:30 Το κουαρτέτο του Δημήτρη Καλαντζή για μια μοναδική «κινηματογραφική» βραδιά την Τετάρτη 26 Μαρτίου, στη