”ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ” ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΣΙΟΣ feat ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

”ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ”

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΣΙΟΣ feat ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

 

Ο Γιώργος Δημητριάδης επιστρέφει δυναμικά ¨σαν να μην πέρασε μια μέρα¨ στα ραδιόφωνα και στα decs με μια αποκαλυπτική ερμηνεία στο  νέο single ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ του τραγουδοποιού Βασίλη Πάντσιου .

Το τραγούδι ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ είναι προπομπός του νέου  EP Album  που ετοιμάζει ο δημιουργός Βασίλης Πάντσιος και θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη  από την ‘’Μικρός Ήρως’’.

Μια ηλεκτρική pop μπαλάντα, ένα ερωτικό ρυθμικό τραγούδι που εξελίσσεται  κατακαλόκαιρο στα λευκά δρομάκια  και τις παραλίες της  Σαντορίνης. Μια αναζωογονητική ιστορία αγάπης, που  μεταμορφώνει τις πίκρες και τις κάνει χαρές και σαν γομολάστιχα σβήνει τα μαύρα σύννεφα και τις παλιές αστοχίες.

Μια βόλτα και μια γιορτή του έρωτα. Ένα τραγούδι λυτρωτικό.  Ένα ζευγάρι με βήματα κοινά, με τον ήλιο καυτό σύμμαχο  να φωτίζει σώματα και συναισθήματα.

Ανέμελες στιγμές πλάι στο κύμα και την χαρά της ζωής να γιορτάζει την αγάπη στην ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ. Μέσα στο τραγούδι το νησί παίρνει μια άλλη διάσταση από την μελωδία τον ρυθμό και τα μαγικά vibes του καλοκαιριού. Όλα αυτά στην ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ.

(2) Facebook

Γιώργος Δημητριάδης – YouTube

Facebook: http://www.facebook.com/VASILIS.PANTSIOS.

YouTube: http://www.youtube.com/user/BILLPAN10

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

«Ούτε μπρος ούτε πίσω»

«Ούτε μπρος ούτε πίσω»   Η νέα σατιρική κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα για την παράνοια της καθημερινότητας  Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, μετά

BLUE TRAIN Θέατρο ΑΛΜΑ

BLUE TRAIN Του Γεράσιμου Ευαγγελάτου Θέατρο ΑΛΜΑ από 6/10, κάθε Δευτέρα και Τρίτη Σκηνοθεσία: Γιώργος Σουλεϊμάν Με τους Σπύρο Χατζηαγγελάκη, Γιάννη Τσουμαράκη, Μαριλού Κατσαφάδου και Λάμπρο Κωνσταντέα Στο ρόλο της

ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΑ | ΜΙΚΡΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ

ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΑ Βασισμένο στο έργο του Νικολάι Γκογκόλ “Παντρολογήματα” Έναρξη παραστάσεων Δευτέρα 6 Οκτωβρίου Κάθε Δευτέρα στις 21:30   ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ    ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: https://www.ticketservices.gr/event/mikros-kerameikos-zevgaromata-2-xronos/