PURESSENCE are BACK!

PURESSENCE
are BACK!

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2024

FLOYD Live Music Venue
(Πειραιώς 117)

Φέτος τον Δεκέμβριο, οι Puressence επιστρέφουν στη δεύτερη πατρίδα τους. Γιατί μπορεί να γεννήθηκαν στο Μάντσεστερ, στην Ελλάδα, όμως, νιώθουν σαν στο σπίτι τους.

Το ιδιαίτερα αγαπητό στο ελληνικό κοινό συγκρότημα αναμένεται να δώσει μια από τις καλύτερες συναυλίες της καριέρας του, για όλους εκείνους που αγάπησαν τη μουσική τους  και συνδέθηκαν με τα τραγούδια τους από τον πρώτο τους δίσκο, πίσω στα ένδοξα nineties.

Κομμάτια που τραγουδήθηκαν με πάθος, τραγούδια που εκφράζουν αληθινά συναισθήματα, άλλοτε όμορφα, άλλοτε σκληρά, όπως η ίδια η ζωή άλλωστε, τόσες αναμνήσεις παγιδευμένες μέσα τους…

Τραγούδια διαχρονικά, που αγαπήθηκαν για τον στίχο και την ηλεκτρισμένη τους λυρικότητα, όπως τα I SupposeCasting Lazy ShadowsThis FeelingDon’t Know Any BetterAll I WantIt Doesn’t Matter Anymore και India, τραγούδια που με την επιστροφή της μπάντας πρόκειται τώρα να διαγράψουν έναν νέο κύκλο ένδοξης ζωής.

Puressence – Don’t Know Any Better (Official video)
https://www.youtube.com/watch?v=KYMrHHyDoAU

Μπορεί οι επανενώσεις συγκροτημάτων και οι νοσταλγικές επιστροφές σε δόξες των περασμένων δεκαετιών να πληθαίνουν τελευταία, η επιστροφή όμως των Puressence ξεφεύγει κατά πολύ από αυτήν τη νοσταλγική αναζήτηση καθώς έχει ιδιαίτερο συναισθηματικό βάρος και ξεχωριστή αξία για το ελληνικό κοινό.

35 χρόνια μετά, οι Puressence είναι ακόμα εδώ, πιο δυνατοί από ποτέ!

Puressence
Don’t Forget to Remember!

Οι Puressence, είναι γνήσια τέκνα της δεκαετίας των 90s, της δεκαετίας που άλλαξε τον κόσμο, της δεκαετίας όπου κανένας χρόνος δεν ήταν ίδιος με τον προηγούμενο, που ο κάθε καινούργιος χρόνος ήταν πραγματικά καινούργιος, της δεκαετίας που το νέο τα «έσπασε» για τα καλά με το παλιό, της δεκαετίας που όλοι λατρεύουμε να επιστρέφουμε.
Πληροφορίες Εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε

Τιμές Εισιτηρίων

Early bird: 30 ευρώ
Β’ φάση προπώλησης: 35 ευρώ
Γ’ φάση προπώλησης: 38 ευρώ

Σημεία Προπώλησης

Ηλεκτρονικά: more.com
τηλεφωνικά 211 7700 000
more spots
Nova | Public | Ευριπίδης | Viva Spot Τεχνόπολης
Floyd
Live Music Venue
Πειραιώς 117, Γκάζι 11854, Aθήνα
210 3416706
[email protected]

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΗΡΑΚΛΗΣ Οι Δώδεκα Άθλοι

ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΣΙΣ Λεωφ. Κηφισίας 14, Τηλ.: 210 008 0900   ΗΡΑΚΛΗΣ Οι Δώδεκα Άθλοι   ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ   στο ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΣΙΣ Κάθε  Κυριακή  στις

Πέτρα & Νερό Ομαδική Εικαστική Έκθεση

Πέτρα & Νερό Ομαδική Εικαστική Έκθεση στα πλαίσια του 3ου ΒουλγαροΕλληνικού Πολιτιστικού Μαραθωνίου «ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ» ΑΘΗΝΑ 2024  Εγκαίνια: Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024 και ώρα