JOCASTA M. – ΡΩΜΗ ΨΥΧΗΣ Ατομική  Έκθεση

JOCASTA M. – ΡΩΜΗ ΨΥΧΗΣ

Ατομική  Έκθεση

 

Εγκαίνια: Σάββατο, 5 Οκτωβρίου και ώρα 6:30 – 9:30μ.μ.

 

 στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή

Κασσαβέτη 18, Κηφισιά

 

Η έκθεση διαρκεί από 2 έως 12 Οκτωβρίου 2024

 

Με ΡΩΜΗ ΨΥΧΗΣ, η εικαστικός JOCASTA M. παρουσιάζει την ομότιτλη ατομική της έκθεση στον εμβληματικό χώρο του Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, Κηφισιά.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιούνται το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου και ώρα 6:30 – 9:30μ.μ., ενώ η έκθεση διαρκεί από την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου έως Σάββατο 12 Οκτωβρίου.

Σε εποχές και σε συνθήκες που η Ρώμη Ψυχής είναι απαραίτητη για την καθημερινή επιβίωση, η εικαστικός JOCASTA M. παρουσιάζει στην ατομική της έκθεση έργα ζωγραφικής που δημιούργησε σε περιόδους που αντιμετώπισε δυσκολίες και προκλήσεις. Τα έργα της ξεχωρίζουν για τα χρώματα που χρησιμοποιεί, καθώς η ίδια πιστεύει ότι η σύνθεση και η συνύπαρξη των χρωμάτων δημιουργεί κόσμους που μας βοηθούν να αντιλαμβανόμαστε καλύτερα τη φύση και τι υπάρχει γύρω μας.

Πάντα αισιόδοξη η ίδια, προσδοκά μέσα από τα έργα της να μεταδώσει την αισιοδοξία στο κοινό που θα επισκεφτεί την έκθεση.

Μέσα από τον λόγο της στον οποίο αποτυπώνει τις σκέψεις και τις εμπειρίες της μπορεί κάποιος να ανακαλύψει τη φιλοσοφία και τη ματιά της στην τέχνη που ίσως συνοψίζεται στο παρακάτω απόσπασμα από κείμενό της:

«Να αγαπάς τον εαυτό σου, αυτό σου λέω. Να μην κάνεις υποχωρήσεις που δεν σε τιμούν. Να μην φοβάσαι τη μοναξιά. Στην πραγματικότητα όλοι είμαστε διαφορετικοί, αυτόνομοι, μονάδες. Σκύψε και αφουγκράσου τον εαυτό σου, πάντα έχει να σου πει κάτι. Αγάπα τον και σεβάσου τον. Μόνο εσύ μπορείς, κανένας άλλος.»

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

JOCASTA M. – ΡΩΜΗ ΨΥΧΗΣ – Ατομική  Έκθεση

 

Εγκαίνια: Σάββατο, 5 Οκτωβρίου και ώρα 6:30 – 9:30μ.μ.

Διάρκεια έκθεσης: 2 έως 12 Οκτωβρίου 2024

 

JOCASTA M. – ΡΩΜΗ ΨΥΧΗΣ – Ατομική έκθεση – ΣΕΛΙΔΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ στο facebook στο παρακάτω link:

https://www.facebook.com/events/3535581706740097/3535581730073428/?active_tab=discussion

 

ΙΔΡΥΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΣΙΧΡΙΤΖΗ

Κασσαβέτη 18,

145 62 ΚΗΦΙΣΙΑ

Τηλ: 210 80 19 975

email: [email protected]   website: www.iett.gr

 

Ημέρες και Ώρες λειτουργίας

Τρίτη έως Σάββατο: 11 – 7μ.μ.

Κυριακή & Δευτέρα: Κλειστά

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

LEE

LEE 19 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από την  The  Film  Group. Λίγα λόγια για την ταινία Η ταινία  αποτυπώνει την πορεία της Λι Μίλερ (Κέιτ Γουίνσλετ) από μοντέλο του φωτογράφου

STRANGE DARLING

STRANGE DARLING   Λίγα λόγια για την ταινία Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται σε ένα one-night stand που σύντομα θα εξελιχθεί σε ένα αιματηρό κυνηγητό. Από τον παραγωγό των

«Γυάλινος Κόσμος» του Τενεσί Ουίλιαμς

~ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΡΟΛΟΥ ΚΟΥΝ ~ Ο σπουδαίος Ιταλός σκηνοθέτης Antonio Latella σκηνοθετεί τον «Γυάλινο Κόσμο» του Τενεσί Ουίλιαμς Στον ρόλο της Αμάντα η Μαρία Καλλιμάνη Παγκόσμια Πρεμιέρα: Πέμπτη 17 Οκτωβρίου

Born to run- Bruce Springsteen

Born to run- Bruce Springsteen Key books  «Το να γράφεις για τον εαυτό σου είναι μια βρομοδουλειά. Αλλά σε ένα έργο σαν κι αυτό, ο