Γνωρίζοντας τον υπέροχο εαυτό μου | Key Books

TITΛΟΣ: Γνωρίζοντας τον υπέροχο εαυτό μου

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Λεώνα Λαΐου

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Προσωπική ανάπτυξη

 

Αυτό το ημερολόγιο θα γίνει συνοδοιπόρος στο ταξίδι αυτογνωσίας σου κατά τη διάρκεια ενός έτους. Αυτό

δεν σημαίνει πως με την πάροδο αυτού του χρόνου θα πάψει να σου είναι χρήσιμο. Απλώς θα έχουν γεμίσει οι σελίδες του και έτσι θα δώσει τη σειρά του στο επόμενο. Πάντα, όμως, θα μπορείς να ανατρέχεις στο

περιεχόμενό του, όχι μόνο για να υπενθυμίσεις κάποια σημαντικά πράγματα στον εαυτό σου, αλλά και για να

αναγνωρίζεις από πού ξεκίνησες και πού έφτασες.

 

Μέσα από τις σελίδες του θα αξιολογείς τον εαυτό σου και την εξέλιξή σου, τις αλλαγές που έχουν λάβει χώρα μέσα σου αλλά και στο περιβάλλον γύρω σου. Ο στόχος σου δεν είναι ν’ απαντήσεις αμέσως, ούτε να

δώσεις «σωστή» απάντηση. Ο στόχος είναι να συντονιστείς με το ερώτημα και να επιτρέψεις να έρθουν

οι απαντήσεις από μόνες τους. Εσύ απλώς παρατηρείς και καταγράφεις!

Άλλωστε δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση καθώς για τον καθέναν από εμάς αυτό το ταξίδι είναι ξεχωριστό και μοναδικό.

 

Οι ερωτήσεις είναι διαφορετικές κάθε μέρα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείς να τις επαναλάβεις και να τις επεξεργαστείς όσο συχνά θες μέχρι να τις κατακτήσεις, μέχρι να εξελιχθείς μέσα από αυτές και να δημιουργήσεις μια στάση ζωής πιο λειτουργική και υποστηρικτική για εσένα!

Εάν κάποια ερώτηση σε δυσκολέψει μην την παρατήσεις. Εμπιστεύσου ότι η απάντησή της θα σε πάει πιο βαθιά μέσα σ’ εσένα. Η σχέση με τον εαυτό μας δοκιμάζεται, χτίζεται και αναπτύσσεται συνεχώς, με πίστη κι εμπιστοσύνη.

 

Όπως λέω και στους ανθρώπους που έρχονται σ’ εμένα για να δουλέψουμε μαζί: Δεσμεύομαι να σου κρατάω το χέρι σταθερά, με αγάπη, κατανόηση, ενσυναίσθηση, αποδοχή και εντελώς αβίαστα μέχρι να φτάσεις στον επιθυμητό σου προορισμό.

Καλό μας ταξίδι, λοιπόν!

 

ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

 

«Το Γνωρίζοντας τον υπέροχο εαυτό μου της Λεώνας Λαΐου συμβάλλει ώστε ν’ αναγνωρίσουμε,

ν’ αποδεχθούμε και ν’ αντιμετωπίσουμε ισότιμα όλη την γκάμα των συναισθημάτων μας. Ένα εγχειρίδιο αυτογνωσίας για τον καθένα ξεχωριστά, που αποφεύγει κλασικές θεωρίες, σχολές και μεθόδους από διάφορους “ειδικούς”. Είναι βγαλμένο μέσα από τη γνώση και την εμπειρία της ίδιας!»

Dr. Χρήστος Ξενάκης, Νευρολόγος-Ψυχίατρος

 

«Η Λεώνα, με τον μοναδικό της τρόπο, τον τόσο τρυφερό όσο και διεισδυτικό, μας δίνει μέσα απ’ αυτό το ημερολόγιο και τα ποικίλα ερωτήματά του την ευκαιρία ν’ αναρωτηθούμε, να παρατηρήσουμε, να ψάξουμε, να ξεβολευτούμε, να ανακαλύψουμε και, τελικά, να διευκολύνουμε τη σύνδεση με τον εαυτό μας και τις δικές μας αλήθειες, με τη γνησιότητα και την αυθεντικότητα της εσωτερικής μας γνώσης».

Έφη Κονταξή, Συντονίστρια-Εκπαιδεύτρια Αναπαραστάσεων

 

«Το Γνωρίζοντας τον υπέροχο εαυτό μου σε καλεί σ’ ένα αβίαστο ταξίδι αυτοεπίγνωσης και σε καθίζει δίπλα στον σημαντικότερο συνταξιδιώτη της ζωής σου, τον εαυτό σου. Πίστεψέ με, θα κάνεις καλή κουβέντα μαζί του. Θα του ανοιχτείς και θα σου ανοιχτεί, θα συμφωνήσετε (ή και όχι) αλλά κυρίως θα συνδεθείτε. Δεν έχεις παρά να πας μέχρι τη βιβλιοθήκη σου. Απόλαυσέ το».

Σπύρος Ανδριανός, Ιδρυτής του Men of Style/ Συγγραφέας/Ομιλητής

 

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Αλέξανδρος Τσουβέλας- “ΑΛΗΘΕΙΕΣ”

Αλέξανδρος Τσουβέλας “ΑΛΗΘΕΙΕΣ” Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ Τετάρτη 6 Νοεμβρίου Η νέα παράσταση του Αλεξάνδρου Τσουβελα είναι εδώ και θα λέει  Αλήθειες! Αλήθειες της καθημερινότητας Αλήθειες της διπλανής