APOLLONION – ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

APOLLONION 

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

 

Ο Οκτώβριος καθιερώθηκε ως Μήνας Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, σε μία διεθνή εκστρατεία για την αφύπνιση του γυναικείου πληθυσμού και τη συγκέντρωση πόρων για έρευνα, πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία της πιο συχνά εμφανιζόμενης κακοήθειας στις γυναίκες.

Το APOLLONION KOLONAKI και η καρδιά του καταστήματος η κυρία Τζώρτζια Λομπάρδου, στηρίζουν την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης.

Στο APOLLONION Κολωνάκι δημιούργησαν πεντανόστιμα cookies για να στηρίξουν αυτόν το σκοπό και όλα τα έσοδα από την αγορά, θα δοθούν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο, που ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού, με στόχο έναν κόσμο χωρίς θανάτους.

Βασικοί άξονες λειτουργίας του Συλλόγου είναι η ενημέρωση για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της νόσου, η οργανωμένη αλληλοβοήθεια, η ενδυνάμωση και η ψυχοκοινωνική στήριξη των ασθενών.

Το κατάστημα ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ που βρίσκεται στην Πατριάχου Ιωακείμ 2, στο Κολωνάκι, προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή φρέσκα, υγιεινά και γευστικά προϊόντα, σε μια τεράστια ποικιλία, ικανή να καλύψει κάθε διατροφική του ανάγκη και γευστική προτίμηση.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

«NOMSFERATU» Θέατρο Φούρνος

                                 «NOMSFERATU»     Η πιο διάσημη και εμβληματική ιστορία του Δράκουλα, σε μια μοναδική θεατρική σύλληψη και σκηνοθεσία του Johnny O.   Πρεμιέρα 6

«Εκμαγείο» – Κώστας Τζιαγκούλας

«Εκμαγείο» – Κώστας Τζιαγκούλας Συμμετέχουν: Γιώργος Νταλάρας Μάκης Σεβίλογλου-Ειρήνη Χαρίδου   Κυκλοφορεί από το OGDOO MUSIC GROUP ο νέος δίσκος του Κώστα Τζιαγκούλα  με τίτλο «Εκμαγείο» όπου ο ίδιος υπογράφει τη σύνθεση