‘’ In my life ‘’

‘’ In my life ‘’

 

Ο Δήμος Φέσσας ανοίγει την μουσική του ”σεζόν” στην  Galerie των Δημιουργών, κατεβάζοντας από το αρχείο των βιωματικών του ακουσμάτων, ένα βαρύγδουπο θέμα …τους ‘Beatles’.

Δεν είναι μια απλή επιλογή-παράθεση  των γνωστών σε όλους μας τραγουδιών τους. Είναι κυρίως η προσπάθεια να φωτιστούν μύχιες πτυχές της μουσικής τους ιδιοφυΐας,  να υπογραμμιστούν τα διαχρονικά μηνύματα που κρύβονται μέσα στους ήχους και την στιχουργική ντουφέκι  ακόμα  ποτέ μια τέχνη γίνεται ”διαχρονική και οικουμενική” . Αλλά , και πως στην συγκεκριμένη περίπτωση μιας εκλαϊκευμένης [ α] μουσικής, ο ήχος, αγγίζει, τραγουδιέται, και ευαισθητοποιεί ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, περά από γλωσσικά η όποια αλλά ιδιώματα .

Ο Δήμος με ”gest” την σύντροφο του, Pirkko δεν τραγουδούν τους ”Gest”  ,αλλά για τους ”Beatles”.Με την ιδιότητα του μη ειδικού [αλλά αυτόπτη μάρτυρα] εστιάζει σε όσα δεν φανερώνονται πρωτογενώς ,που όμως τελικά αποτελούν την πηγή της τεράστιας μουσικής ιδιοφυιας τους. 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

 

Ώρα Προσέλευσης :20:45

Ώρα έναρξης: 21.00

Ημέρα Παράστασης : Σάββατο   20  Νοεμβρίου

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

 

Galerie Δημιουργών

Χελιδονούς 28, Κηφισιά

www.galeriedimiourgon.gr

www.facebook.com/galeriedimiourgon

Λεωφορεία: 504, 522, 523, 543, 721, Β9

Πληροφορίες   –  Κρατήσεις :   210 6251732

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ 60 χρόνια μαζί

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ 60 χρόνια μαζί «Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο…» ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ Ερμηνεύουν: Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Κότσιρας Κώστας

Φως! Ω, πού είναι το φως;

Φως! Ω, πού είναι το φως; Τραγούδια σε ποίηση του Ραμπιντρανάτ Ταγκόρ   Κυριακή 12 Μαΐου 2024  Ώρα έναρξης: 19.30 Εναλλακτική Σκηνή Εθνικής Λυρικής Σκηνής