Η αντιπολεμική σπουδή του Στέλιου Κερασίδη!

Εμπνευσμένη από μιά σπουδή του αγαπημένου του συνθέτη Frederic Chopin, η καινούργια σύνθεση του Στέλιου Κερασίδη ”Anti-War Etude” καταφέρνει με τις καθαρές μελωδικές γραμμές της, να μας ταξιδέψει στο γνώριμο μουσικό του σύμπαν, ενώ παράλληλα ο Στέλιος στέλνει ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης απέναντι στο πόλεμο και τις τραγικές του συνέπειες.

Μέσα απ´ τις νότες του πιάνου αποτυπώνεται η αγωνία για ένα κόσμο που δοκιμάζεται ξανά, όπως ακριβώς συνέβη πρόσφατα και στην περίοδο της καραντίνας όταν ο Στέλιος δημιούργησε το «Isolation Waltz » που ταξίδεψε και συγκίνησε όλο το κόσμο.

Σήμερα που το μήνυμα για ειρήνη, αγάπη και αλληλεγγύη γίνεται πιο επιτακτικό από ποτέ στη σύγχρονη ιστορία, ο Στέλιος Κερασίδης αποδεικνύει ξανά πως εκτός από χαρισματικός καλλιτέχνης είναι ένα ευαίσθητο παιδί με ιδιαίτερα έντονες κοινωνικές ανησυχίες.

Δείτε το συγκλονιστικό performance video του Στέλιου Κερασίδη στο “AntiWar Etude”:

 

https://youtu.be/6ZFlqKK-iDs

Βρείτε και ακούστε το “AntiWar Etude” ψηφιακά, εδώ:

https://stelioskerasidis.lnk.to/AntiWarEtudePR

Βρείτε τον Στέλιο Κερασίδη, εδώ:

https://www.facebook.com/stelioscherry

https://www.instagram.com/stelioskerasidis/

https://www.youtube.com/channel/UC1Epw1Iwor9X5xOxrqJGMQA/featured

Κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ 60 χρόνια μαζί

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ 60 χρόνια μαζί «Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο…» ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ Ερμηνεύουν: Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Κότσιρας Κώστας