Ανακοίνωση Ακρόασης | Λυκόφως

Ανακοίνωση Ακρόασης

 

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός «Λυκόφως» και ο σκηνοθέτης Στάθης Λιβαθινός αναζητούν δύο γυναίκες ηθοποιούς έως 30 ετών για τη νέα θεατρική παραγωγή «Βερολίνο Αλεξάντερπλατς» βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Άλφρεντ Ντέμπλιν, η οποία θα παρουσιαστεί στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής τη θεατρική σεζόν 2022-2023.

 

Η πρόσκληση απευθύνεται σε απόφοιτους δραματικών σχολών και επαγγελματίες ηθοποιούς. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους συνοδευόμενο από φωτογραφία στο [email protected] έως την Κυριακή 26 Ιουνίου. Θα εξεταστούν όλα τα βιογραφικά και θα απαντηθούν όλες οι αιτήσεις ανεξάρτητα από το  αν θα επιλεγούν προς ακρόαση ή όχι. Οι υποψήφιες που θα επιλεγούν για εξέταση θα ειδοποιηθούν έως την Παρασκευή 1 Ιουλίου. Οι επιλεχθείσες θα εξεταστούν σε Μονόλογο, Αυτοσχεδιασμό και Τραγούδι τη Δευτέρα 11 Ιουλίου στο Θέατρο της Οδού Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής.

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ 60 χρόνια μαζί

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ 60 χρόνια μαζί «Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο…» ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ Ερμηνεύουν: Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Κότσιρας Κώστας