Παίρνω τη Σκυτάλη παρουσίαση δίσκου

“Παίρνω τη Σκυτάλη” – Παναγιώτη Αυγερινού.

 

Την Τετάρτη 25 Απριλίου στο Σταυρό του Νότου club μαζί με καλούς φίλους και συνεργάτες ο Παναγιώτης Αυγερινός μας παρουσίασε το νέο του cd. Μαζί του τραγούδησαν όλοι οι φίλοι που συμμετέχουν στο δίσκο, όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης,  ο Λάκης Παπαδόπουλος, η Ξένια Γαργάλη, και δύο ακόμα guest ο Χρήστος Δάντης που έδωσαν άλλη νότα… και βέβαια η μοναδική Γιώτα Γιάννα με την φυσαρμόνικα της.

Ήταν ένα live το οποίο επιμελήθηκε ο ίδιος ο Παναγιώτης Αυγερινός διαλέγοντας ωραία και αγαπημένα τραγούδια ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα προγράμματα θέλοντας έτσι να μας αφιερώσει εκτός από τα   δικά του τραγούδια και άλλων σπουδαίων συνθετών όπως  των Λουκιανού Κηλαηδόνη, Γιάννη Μαρκόπουλου, Δημήτρη Πουλικάκο, Θάνο Μικρούτσικο Γιώργο Ζαμπέτα, Σαββόπουλο και άλλους.

Για όσους δεν γνώριζαν τον Παναγιώτη Αυγερινό είδαν ένα νέο καλλιτέχνη, που άφησε το στίγμα του με τον δικό του λιτό αλλά πολύ ουσιαστικό τρόπο.

Επώνυμοι φίλοι που τίμησαν τον Παναγιώτη ήταν ο αγαπημένος σκηνοθέτης  ο Πέτρος Ζούλιας, η τραγουδίστρια Εβελίνα Νικόλιζα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ξενοφώντας Ραράκος, η σκηνογράφος Αναστασία Αρσένη, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο χορογράφος Φώτης Διαμαντόπουλος και  οι ηθοποιοί  και συνεργάτες από το θέατρο Χώρα.

https://www.facebook.com/panagiotis.avgerinos.official/

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ! Σταυρός του Νότου

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Τσολιάς εν δε Τσόλια Μπαντ! «Επιτελικώς Πάτος» Η προπώληση ξεκίνησε! Ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης επιστρέφει στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου με νέα παράσταση!