ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

 

Περισσότερες από 7.000 εφημερίδες και περιοδικά από όλο τον κόσμο, μπορούν να ξεφυλλίσουν οι αναγνώστες της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας, μέσα από το Pressreader  https://www.pressreader.com/, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό περίπτερο του κόσμου.

Προσφέρει ισχυρά εργαλεία περιήγησης, ανάγνωσης, αναζήτησης ακόμα και ακρόασης, καθιστώντας την ανάγνωση μια απολαυστική εμπειρία.  Η νέα αυτή υπηρεσία παρέχεται δωρεάν στους επισκέπτες της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Βέροιας, με την ευγενική χορηγία των Coffee Island Βέροιας.

Εάν δημιουργήσετε λογαριασμό στην υπηρεσία του PressReader και συνδεθείτε από το δίκτυο της Βιβλιοθήκης έχετε άμεσα πρόσβαση για 7 ημέρες, ακόμη και από άλλα δίκτυα (σπίτι, εργασία κλπ).  Απαραίτητη προϋπόθεση· να συνδεθείτε με τη δική σας συσκευή.

 

Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τα τεύχη που θέλετε, έτσι ώστε να τα διαβάσετε αργότερα.

Στο Pressreader θα βρείτε εφημερίδες και περιοδικά από περισσότερες από 100 χώρες και περισσότερες από 60 γλώσσες και από την Ελλάδα. Μπορείτε να ξεφυλλίσετε γνωστές εφημερίδες όπως η Καθημερινή, η Ναυτεμπορική, The Guardian, The Washington Post, El Pais, Daily Mail και άλλες,  την ίδια ημέρα κυκλοφορίας τους.

Καλύπτονται πολλές θεματικές κατηγορίες περιοδικών, όπως  ιστορία, μόδα, υγιεινή διατροφή,  σωματική άσκηση, αυτοκίνητα, χόμπι, διαπαιδαγώγηση παιδιών, τεχνολογία, διακόσμηση, gaming, φωτογραφία, ταξίδια, αθλητισμός, μουσική, τέχνη, επιχειρηματικότητα και άλλα πολλά.

Η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας ευχαριστεί θερμά τα καταστήματα Coffee Island Βέροιας, που βρίσκονται στην οδό Βενιζέλου 31 και στην οδό Πιερίων 178 για την ευγενική χορηγία προς όφελος των αναγνωστών.

Από το 1999 μέχρι σήμερα τα καφεκοπτεία Coffee Island δίνουν την ευκαιρία στους λάτρεις του καφέ να απολαμβάνουν μία μεγάλη ποικιλία από νέα χαρμάνια, αλλά και πλήθος χρηστικών αντικειμένων για την παρασκευή ενός γευστικού, άκρως ποιοτικού specialty καφέ.

Σήμερα, η ανταπόκριση του κοινού μεταφράζεται και σε αριθμούς. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι η αλυσίδα Coffee Islands αριθμεί πάνω από 400 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

https://www.coffeeisland.gr/

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

La Divina, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Aria Hotels: Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων