Καραγκιόζης summertime / Δύο επιπλέον παραστάσεις

Καραγκιόζης summertime / Δύο επιπλέον παραστάσεις

Η ολοκαίνουργια καλοκαιρινή μουσική κωμωδία του Ηλία Καρελλά, που έκανε πρεμιέρα την 1η Ιουλίου, συνεχίζει το ταξίδι της με δύο επιπλέον παραστάσεις την Τετάρτη 15 Ιουλίου και την Κυριακή 19 Ιουλίου, μιας και τα εισιτήρια για τις υπόλοιπες παραστάσεις έχουν ήδη εξαντληθεί! Μια παράσταση που εμπνέεται από τις κλασικές παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών και φυσικά την επικαιρότητα, με ζωντανή μουσική, γιγαντοφιγούρες Θεάτρου Σκιών και τις ξεκαρδιστικότερες ατάκες του πιο αγαπημένου ήρωα του Θεάτρου Σκιών!

Ζωντανά στη σκηνή, η μοναδική Αρετή Κετιμέ θα μας μαγέψει με τη φωνή και το σαντούρι της, ενώ το εκρηκτικό δίδυμο εγχόρδων String Demons θα μας ξεσηκώσει με τις ανατρεπτικές διασκευές του.

Ο Καραγκιόζης, τα Κολλητήρια, ο Μπάρμπα – Γιώργος, ο Μορφονιός, ο Σταύρακας, η Βεζυροπούλα και άλλες πολλές γιγαντοφιγούρες σκιών, μας αφηγούνται τις ιστορίες τους μετά μουσικής. Μια παράσταση – συναυλία, ένα μουσικό ταξίδι από το παραδοσιακό στο κλασσικό, από το heavy metal στο λαϊκό και από το ρεμπέτικο στο ροκ και όχι μόνο!

Ένα «πρωτότυπο κολλάζ» των πιο αντιπροσωπευτικών παραστάσεων για θεατές κάθε ηλικίας, με τον λαϊκό πρωταγωνιστή να γίνεται γιατρός, γραμματικός, μάγειρας, να βοηθάει τον Μέγα Αλέξανδρο να νικήσει τον δράκο, ακόμα και να διευθύνει σαν μαέστρος τη δική του ορχήστρα.

Ελάτε να ταξιδέψουμε με όχημα το χιούμορ και τη μουσική, σε μια παράσταση που εμπνέεται από την ελληνική παράδοση με σύγχρονη ματιά.

Καραγκιόζης summertime
Διάρκεια: 1 ώρα και 10 λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

Ημερομηνίες και ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη 15 Ιουλίου | 21:00
Κυριακή 19 Ιουλίου| 21:00

Σινέ Γαλάτσι
Άλσος Βεΐκου

Αγορά εισιτηρίων
Προπώληση:
8 € (γενική είσοδος)
www.viva.gr

Εκδοτήρια Σινέ Γαλάτσι, Άλσος Βεΐκου
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, 19:00-22:00

Κρατήσεις / πληροφορίες: 6907656054, 2102138119

Αγορά εισιτηρίου την ημέρα της παράστασης στο ταμείο του Σινέ Γαλάτσι 10 € (γενική είσοδος)

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες όπως αυτές προβλέπονται από τις υγειονομικές αρχές, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους συμμετέχοντες.
Συμπαραγωγή Θίασος Ηλία Καρελλά – Ίλιον plus

Spot: https://www.youtube.com/watch?v=iUKZKr1koug&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1NpSIwyku_pyVEp93elJ38HRw1nGy_D34fYno3ZVG_r2mpTLrDhzJf4t4

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΠΑΚΑΚΗΣ «ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ»

ΗΛΙΑΣ ΚΑΜΠΑΚΑΚΗΣ «ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ»   Στίχοι – Μουσική: Σώτης Βολάνης   Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:  https://IliasKampakakis.lnk.to/PosoMouLipi «Πόσο

Τάμτα «Άλλο Τι Λέω»

Τάμτα – Συγκινεί με το νέο της music video «Άλλο Τι Λέω» Ακόμα ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα από το album της Τάμτα “Identity Crisis” Η πρωτοπόρος της ποπ σκηνής Τάμτα, μετά