«Θα σ’ αγαπώ»…του Γιώργου Χατζηνάσιου με την Όλγα Βενέτη

Όλγα Βενέτη

«Θα σ’ αγαπώ»…

Μουσική: Γιώργος Χατζηνάσιος
Στίχοι: Γιάννης Καλαμίτσης

Η αισθαντική φωνή της Όλγας Βενέτη συναντά τον μελωδικό κόσμο του Γιώργου Χατζηνάσιου και ερμηνεύει το «Θα σ’ αγαπώ», σε στίχους Γιάννη Καλαμίτση.

Ένα σύγχρονο ρεμίξ  του αγαπημένου μας τραγουδιού, του συνθέτη της αγάπης, γίνεται διαχρονικά σημερινό με την μελωδική φωνή της Όλγας Βενέτη !!!

 

«Θα σ’ αγαπώ»… Το τραγούδι ορόσημο στη ζωή μου και στη μουσική μου πορεία. Τραγούδι που με μεγάλωσε, με καθόρισε, με έκανε να συνειδητοποιήσω το νόημα της λέξης «αγαπώ» .

Με το τραγούδι αυτό συγκινούμαι, ριγώ, κλαίω αλλά συγχρόνως χαμογελώ, πετάω, ονειρεύομαι και με κάνει να αισθάνομαι ότι ερμηνεύοντας το , αγκαλιάζω το όνειρο και τη ζωή μου.

Σ’ ευχαριστώ αγαπημένε μου αξεπέραστε Γιώργο Χατζηνάσιο.

Σ’ ευχαριστώ γλυκέ και τρυφερέ, αλησμόνητε, Γιάννη Καλαμίτση.

«Θα σ’ αγαπώ… Ώσπου η γη να μη γυρίζει πια, θα σ’ αγαπώ».

Όλγα Βενέτη

 

Η μουσική του αξεπέραστου Γιώργου Χατζηνάσιου σε συνδυασμό με το γεμάτο  ένταση στίχο του Γιάννη Καλαμίτση  βρήκαν μέσα από την φωνή της Όλγας Βενέτη τον καλύτερο εκπρόσωπο για να μας πει… «Θα σ’ αγαπώ»!

Link τραγουδιού:

https://youtu.be/l3vM1VGcrP8

Μουσική: Γιώργος Χατζηνάσιος
Στίχοι: Γιάννης Καλαμίτσης

Ενορχήστρωση: Απόστολος Μόσιος, Απόστολος Τσιάρκας
Μπάσο: Απόστολος Μόσιος
Παραγωγή, μίξη και mastering: Best Of Studio

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Συνέντευξη με την Michelle Shapa

Τι σας ενέπνευσε να δημιουργήσετε το Miracles? Μια ερωτική απογοήτευση. Κατάφερα τελικά να βγω από μια πολύ τοξική σχέση και χρειάστηκε να μαζέψω όλη τη

Dimitris Sgouros – Great Performances at Megaron

Dimitris Sgouros – Great Performances at Megaron, the Athens Concert Hall, Vol. 3, Franz Liszt Άμεσος, λιτός, με απίστευτη τεχνική και συναίσθημα, ο Δημήτρης Σγούρος