«Το παιχνίδι το χάνω» Παναγιώτης Αυγερινός

Παναγιώτης Αυγερινός Το παιχνίδι το χάνω

 

(Music video) Ο τραγουδοποιός παρουσιάζει οπτικοποιημένο το τραγούδι «Το παιχνίδι το χάνω»
O αξιόλογος τραγουδοποιός Παναγιώτης Αυγερινός παρουσιάζει το music video του τραγουδιού του με τίτλο «Το παιχνίδι το χάνω» που ανήκει στο ψηφιακό του album που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το Ogdoo Music Group με τίτλο «Εμείς οι μόνοι».

«Το παιχνίδι το χάνω» μιλά για την καθημερινή περιπέτεια του δεσμώτη της πόλης, που επαναστατεί απέναντι στη τυραννία της επανάληψης και της συνήθειας. Ένα θηρίο που θρέφεται με χρόνο, όνειρα και ζωές.

Η ανάγκη για ανάσα, διέξοδο, συντροφικότητα και ελπίδα διαπνέει αυτό το όμορφο τραγούδι με τον πυρετικό ρυθμό, που συντονίζεται με τον φρενήρη ρυθμό της ζωής μας.

Αυτόν που μας σέρνει από το μανίκι μόλις διαβούμε το κατώφλι του σπιτιού μας.

Ο Παναγιώτης Αυγερινός είναι ένας άριστος ανατόμος της σύγχρονης πραγματικότητας και καταφέρνει να αποτυπώσει στα τραγούδια του την ανθρώπινη κατάσταση που ισορροπεί οριακά σε έναν πολυδαίδαλο, δυσνόητο κόσμο.

To music video του τραγουδιού «Το παιχνίδι που χάνω» έχει οπτικοποιήσει άριστα ο Φίλιππος Μπουραΐμης και κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο