Μουσική παράσταση Τα λόγια της αγάπης με τη Βάλια Τσιργιώτη

Μουσική παράσταση
Τα λόγια της αγάπης
με τη
Βάλια Τσιργιώτη

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου στις 21:30
Galerie Δημιουργών

Η Βάλια Τσιργιώτη θα βρίσκεται την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στην Galerie Δημιουργών, σε μια  δίωρη, πολύ ιδιαίτερη μουσική παράσταση «Τα λόγια της αγάπης» με τον ήχο ενός μουσικού οργάνου που είναι το ακορντεόν  και μιας φωνής.
Εμπνευσμένη από την τελευταία της δισκογραφική δουλειά με τον τίτλο «Νύχτα Μαγικιά», θα μας ταξιδέψει σε έναν κύκλο της αγάπης, όχι ερωτικής, μέσα από τα λόγια των ποιητών μας, με συνθέσεις του Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοΐζου, Σταμάτη Σπανουδάκη, Γιάννη Σπανού, Κώστα Γιαννίδη, Νότη Μαυρουδή, Νικόλα Άσιμου, Παύλου Σιδηρόπουλου, Νίκου Παπάζογλου,  Χρήστου Παπαδόπουλου.
Αποσπάσματα από ποίηση του Τάσου  Λειβαδίτη, όπως και τραγούδια σε ποίηση Νίκου Γκάτσου, Μάνου Ελευθερίου, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, Γιάννη Θεοδωράκη, Μανώλη Ρασούλη, Χριστόφορου Μπαλαμπανίδη, αλλά  και νέα τραγούδια σε στίχους Γιώτας Γερογιώργη  και Βίκυς Τζώρτζη.
Από παλιότερη δισκογραφία της Βάλιας Τσιργιώτη θα ακούσουμε, από τον δίσκο που κυκλοφόρησε από την FM Records «5 λαϊκές μπαλάντες», τις πρώτες εκτελέσεις τραγουδιών του σημαντικού συνθέτη Θωμά Μπακαλάκου.
Επίσης, σε πρώτη παρουσίαση θα ερμηνεύσει ένα υπέροχο τραγούδι «ο Φόβος» του συνθέτη Γιάννη Σαββίδη Ζinelli καθώς και ανέκδοτα τραγούδια, από επικείμενη δισκογραφία, του συνθέτη Σεργκέι Σαμπούτιν.
Συνοδοιπόροι σε αυτό το μουσικό ταξίδι θα είναι η υπέροχη μουσικός Ιωάννα Πάλλα με το ακορντεόν της, η οποία επιμελείται το μουσικό μέρος της βραδιάς, και στα κείμενα και την παρουσίαση, η πολύ ταλαντούχα νέα ηθοποιός από την Κρήτη Ελένη Νικολιδάκη.
Οι τρεις τους, λοιπόν, θα μας παρασύρουν σε μια βραδιά παλιών αισθήσεων δοσμένη από σύγχρονα συναισθήματα αγάπης.

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Αναστασία Ζαννή «Ραντεβού»

Αναστασία Ζαννή «Ραντεβού» Τρίτη 23 Απριλίου στις 21.00 στο Θέατρο Άλσος Η προπώληση άνοιξε: https://www.more.com/music/anastasia-zanni-rantebou/   Ραντεβού στο Θέατρο Άλσος με την Αναστασία Ζαννή. Ένα μουσικό

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ (THE FIRST OMEN)

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΟΙΩΝΟΣ (THE FIRST OMEN) 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ FEELGOOD Όταν μια νεαρή Αμερικανίδα φτάνει στη Ρώμη για να αφιερώσει τη ζωή της

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ LIVE STREAMING ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ

Το livestreaming στις παραστατικές τέχνες Streater project Στο ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ-ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟΥ Τέσσερεις Ευρωπαϊκοί καλλιτεχνικοί οργανισμοί στους δαιδαλώδεις και πάντα ενδιαφέροντες δρόμους της τεχνολογίας Συνεργάζονται, ερευνούν και