Οι Florence & The Machine, ανακοινώνουν το νέο τους άλμπουμ “Dance Fever”

Οι Florence & The Machine, ανακοινώνουν το νέο τους άλμπουμ “Dance Fever

και κυκλοφορούν το νέο τους εθιστικό single

“My Love”.

 

Οι Florence + the Machine ανακοινώνουν το 5ο studio album τους “Dance Fever” που θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαίου. Η ανακοίνωση συνοδεύεται από το single “My Love” που αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία.

Το single έχει και το δικό του music video σε σκηνοθεσία Autumn de Wilde.

https://youtu.be/h9CNGPy11Jc

 

Το “Dance Fever” ηχογραφήθηκε στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το album συνοψίζει όλα αυτά που φαίνεται να «έχασε» η Florence εν μέσω lockdown, από την καθημερινότητα τας, δηλαδή τα clubs, το χορό στα φεστιβαλ, τη συντροφικότητα κ.ά. Το “Dance Fever” είναι το άλμπουμ που επαναφέρει λοιπόν, όλα αυτά τα καθημερινά πράγματα που λατρεύει η Florence!

 

Λίγο πριν την πανδημία η Florence είχε μόλις ξεκινήσει να γοητεύεται από τη λεγόμενη “choreomania”, δηλαδή από τον έντονο και εξαντλητικό χορό των ανθρώπων ανά ομάδες, το οποίο θεωρούσε ως μια κατάσταση Αναγέννησης!

 

Η έννοια του χορού και της χορομανίας παρέμειναν στο επίκεντρο της προσοχής της Florence καθώς η ίδια παράλληλα αποκτούσε τις δικές της εμπειρίες χορού! Έτσι η Florence στρέφεται με πειθαρχία και νηφαλιότητα σε μια πιο χορογραφική κατεύθυνση στην μουσική της, με αρκετά φολκλορικά στοιχεία!

 

Βρείτε και ακούστε το “My Love” ψηφιακά, εδώ:

https://florencethemachine.lnk.to/MyLoveGREPR

 

Οι πολύ δημοφιλείς και στην Ελλάδα Florence + the Machine, κυκλοφορούν το νέο τους τραγούδι “King”.

Το “King” είναι ένας διαλογισμός για τη γυναικεία ζωή, την οικογένεια & τη θηλυκότητα. Είναι ένα προσωπικό μανιφέστο για την υπέρβαση των ρόλων που καθορίζονται από το φύλο.

“I am no mother, I am no bride – I am king”.

 

Το να είσαι γυναίκα καλλιτέχνης συγκρούεται δυστυχώς με το πώς να ευδοκιμήσεις και να συνεχίσεις στο ίδιο μονοπάτι που ακολουθούν οι άνδρες καλλιτέχνες των οποίων η πορεία προς την επιτυχία δεν εμποδίζεται από τη βιολογία. Στα μέσα της δεκαετίας του ’30, αυτές είναι οι αντιφάσεις με τις οποίες παλεύει η Florence μέσα από το νέο της κομμάτι.

 

“As an artist, I never actually thought about my gender that much. I just got on with it. I was as good as the men and I just went out there and matched them every time. But now, thinking about being a woman in my 30s and the future… I suddenly feel this tearing of my identity and my desires. That to be a performer, but also to want a family might not be as simple for me as it is for my male counterparts. I had modelled myself almost exclusively on male performers, and for the first time I felt a wall come down between me and my idols as I have to make decisions they did not.” – Florence + the Machine

Δείτε το official music video για το “King” σε σκηνοθεσία Autumn de Wilde, εδώ:

https://youtu.be/L62LtChAwww

 

Βρείτε και ακούστε το “King” ψηφιακά:

https://florencethemachine.lnk.to/KingGREPR

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ 60 χρόνια μαζί

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΟΝΤΗΣ 60 χρόνια μαζί «Εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο…» ΖΩΝΤΑΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ Ερμηνεύουν: Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Κότσιρας Κώστας