ΣΕΙΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ «Στην άγνωστη νήσο» ΜΑΙΡΗ ΒΑΣΑΛΟΥ

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΣΕΙΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

   «Στην άγνωστη νήσο»

ΜΑΙΡΗ ΒΑΣΑΛΟΥ

Οι εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορούν το νέο βιβλίο της Μαίρης Βασάλου «Στην άγνωστη νήσο» ,μια διπλή αφήγηση για τον έρωτα και το μίσος, τη φιλία και την προδοσία, τη ζωή και τον θάνατο, σε δύο διαφορετικούς κόσμους που συναντώνται και συγκρούονται στο πέρασμα του χρόνου.

Δυο γυναίκες που ακροβατούν σε τεντωμένο σχοινί και έρχονται αντιμέτωπες για την αγάπη ενός άνδρα.

Μια ιστορία μυστηρίου σε δύο πράξεις. Στην πρώτη, ένα καράβι προσκρούει στα βράχια την εποχή του Όθωνα, ο οποίος κλείνει με βασιλικό διάταγμα τα ολιγάριθμα μοναστήρια ανά τη χώρα. Στη δεύτερη, τρεις άνδρες χάνονται στα ταραγμένα νερά του χειμώνα σ’ ένα νησί του Αιγαίου, τα χρόνια της δικτατορίας στην Ελλάδα. Οι πορείες των δύο ηρωίδων, που τις χωρίζει ένας αιώνας, διασταυρώνονται με απρόσμενο τρόπο, οδηγώντας τες στη συνειδητοποίηση και την κάθαρση.

 

Ένα βιβλίο για την αγάπη που δεν τελειώνει, τον έρωτα και το μίσος, τη φιλία και την προδοσία, τη ζωή και τον θάνατο.

 

*

 

Η Μαίρη Βασάλου γεννήθηκε στην Αθήνα και ζει στο Μαρούσι. Εργάστηκε επί σειρά ετών ως καθηγήτρια της αγγλικής στο Ινστιτούτο Αμερικανικών Σπουδών, και μετέπειτα στον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, ως εισηγήτρια σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΟΑΕΔ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια σχετικά με την ψυχολογία και τις μαθησιακές δυσκολίες. Επίσης έχει συμμετάσχει στην εκπομπή Iχνηλάτες της ΕΡΤ1. Είναι μέλος στη Λέσχη Ανάγνωσης Αμαρουσίου και ασχολείται με παρουσιάσεις βιβλίων στην ηλεκτρονική εφημερίδα avecnews. Από τις Εκδόσεις Διάπλαση κυκλοφορεί και το μυθιστόρημά της Το χαμένο άλλοθι (2017).

 

 

 

 

           

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Αντώνης Κοκολάκης

Εmail: [email protected] και [email protected]

 

 

 

 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Κυριάκος Καραΐσκος

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ: Σόλωνος 19, 106 71 Κολωνάκι

Τηλ.: 2169003693, e-mail: [email protected]

ΕΔΡΑ: Εμμανουήλ Παππά 6, 122 42 Ελαιώνας

Τηλ.: 210-3808455, 210-3808445, e-mail: [email protected]

website: www.diaplasibooks.gr

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο