THEFABELMANS

THEFABELMANS

 

Οι ταινίες είναι όνειρα που δεν ξεχνάς ποτέ

 

Η πιο προσωπική ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Με τους Μισέλ Γουίλιαμς, Πολ Ντάνο και Σεθ Ρόγκεν.

24 Νοεμβρίου στους κινηματογράφουςαπό την ODEON

«Δεν θα ήταν υπερβολή να ειπωθεί πως ο Σπίλμπεργκ βρίσκεται στο ζενίθ του»

Clayton Davis, Variety

 

«…μια από τις πιο πρωτότυπες και ικανοποιητικές ταινίες του εδώ και χρόνια…»

Steve Pond, The Wrap

 

«Η ανοιχτόκαρδη ταινία του θέλει να γνωρίσεις τους γονείς του που τον σημάδεψαν – και ενέπνευσαν μια από τις πιο συγκινητικές, ώριμες ταινίες του».

Τim Grieson, Screendaily

 

Λίγα λόγια για την ταινία

 

Σε σκηνοθεσία του Στίβεν Σπίλμπεργκ, η ταινία «The Fabelmans» είναι σε σενάριο του Σπίλμπεργκ και του βραβευμένου με Πούλιτζερ θεατρικού συγγραφέα Τόνυ Κούσνερ (Angels  in  AmericaCarolineor  Change), ο οποίος κέρδισε οσκαρικές υποψηφιότητες για τα σενάρια των«Λίνκολν» και «Μόναχο».

 

Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο Γκάμπριελ ΛαΜπέλ (Κυνηγός, τηλεοπτική σειρά Αμερικάνικο Ζιγκολό) ως ο 16χρονος επίδοξος σκηνοθέτης Σάμι Φέιμπελμαν∙ η τετράκις υποψήφια για Όσκαρ® Μισέλ Γουίλιαμς ως η καλλιτεχνική μητέρα του, Μίτζι, ο Πολ Ντάνο (The Batman, Θα Χυθεί Αίμα), ως ο πετυχημένος, επιστήμονας πατέρας  του, Μπαρτ, ο Σεθ Ρόγκεν (Steve Jobs, An American Pickle) ως ο Μπένιε Λόουι, ο κολλητός φίλος του Μπαρτ και οικογενειακός φίλος των Φέιμπελμαν, καθώς και ο υποψήφιος για Όσκαρ® Τζουντ Χιρς (Uncut Gems, Συνηθισμένοι Άνθρωποι).

 

Την μουσική υπογράφει ο πέντε φορές βραβευμένος με Όσκαρ® Τζον Γουίλιαμς.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα»

ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ  «Ο φίλος μου ο Μπρα» Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group Κυκλοφορεί το καινούργιο τραγούδι του Νίκου Ζιώγαλα από το Ogdoo Music Group. Σε στίχους και μουσική που έγραψε ο