Μαρία Αναματερού – Caja de musica

 

Μαρία Αναματερού

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου

Στις 21.00

“Γιορτή”

 

 

Πώς συνδέονται οι μελωδίες της Μεσογείου ,τηs ελληνικής παράδοσης, του αστικού και  λαϊκού μαs τραγουδιου; Ποιοί είναι οι κοινοί τόποι και ποιες οι διαφορές που όμως ενώνουν αυτά τα είδη; Η χαρισματική Μαρία Αναματερού με τους ταλαντούχους μουσικούς της μάς εξηγούν μέσω της μουσικής πως σύνορα στην τέχνη δεν υπάρχουν και μαs προσκαλούν σε μια γιορτή του τραγουδιού με κέφι και συναίσθημα.

Μαζί τους πλάθουμε ένα νοητό ταξίδι που ξεκινά από τη δυτική Μεσόγειο, διασχίζει βουνά και θάλασσες και φτάνει στην Ανατολή. Στους κοντινούς μας αυτούς ήχους επιχειρούν ένα ξεχωριστό πάντρεμα με τις ξεσηκωτικές μελωδίες της ελληνικής παράδοσης, που τόσο αγαπάμε. Το αποτέλεσμα; 150’ τραγουδιού, αναμνήσεων, χορού σε ένα παρεΐστικο κλίμα, όπως μόνο εκείνοι καταφέρνουν πάντα.

Τη συνταγή τη γνωρίζει καλά τόσο η Μαρία Αναματερού όσο και η καλλιτεχνική της ομάδα που τη συντροφεύει με αδιαμφισβήτητη επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια στα καλλιτεχνικά της μονοπάτια. Μετά από ένα αξέχαστο καλοκαίρι στην Ελλάδα και το εξωτερικό, φέτος επιλέγουν να τιμήσουν το σταθερό αγαπημένο κοινό τους με ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα το οποίο θα συζητηθεί ενώ παράλληλα προκαλούν το νέο κοινό να τους απολαύσει και να γίνουν συνοδοιπόροι σε αυτήν τη μουσική πανδαισία.

 

*Μουσική επιμέλεια:

Θεολόγος Μιχελλής.

 

Caja de musica

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6944610061

Σινώπης 27, Αθήνα

Ώρα έναρξης: 21.00

Είσοδος: 10 ευρώ

 

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

Prestige The Band – EEOO

Prestige The Band – EEOO Οι Prestige The Band υποδέχονται το 2023 με ολοκαίνουργιο τραγούδι και μας ξεσηκώνουν! Η αγαπημένη μπάντα που απολαμβάνουμε τα τελευταία χρόνια στην εκπομπή The 2Night Show με

Stephanie Chianda “Me, Myself & I”

Ατομική Έκθεση Stephanie Chianda “Me, Myself & I” Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, 20:00 Blank Wall Gallery Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη [p]+30.211.4052.138 [m]+30.694.3868.124 www.blankwallgallery.com Επιμέλεια έκθεσης: Ayọ̀ Akínwándé Διάρκεια έκθεσης: Από 3 Φεβρουαρίου έως 15 Φεβρουαρίου 2023