” Με το παράξενο όνομα Κοραμά”!του Γιώργου Δούκα

 

Λαμπερή παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Δούκα

 ” Με το παράξενο όνομα Κοραμά”!

 

”Μην αφήσεις ποτέ κανέναν να σου πει τι μπορείς ή δεν μπορείς να πετύχεις στη ζωή σου… Όλα τα μπορείς, φτάνει να το θέλεις αλλά και να αντέχεις να πληρώσεις το τίμημα”

Με αυτήν τη βαθυστόχαστη φράση ολοκληρώθηκε η πολύ επιτυχημένη παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Δούκα  ”Με το παράξενο όνομα Κοραμά” από τις Εκδόσεις Παπαζήση, στο κατάμεστο Θέατρο Κιβωτός!

Παρά τις αντίξοες συνθήκες (κλειστοί δρόμοι με τις πορείες στην Αθήνα), η εκδήλωση είχε πολύ μεγάλη προέλευση κόσμου και τεράστια απήχηση στα ΜΜΕ που κάλυψαν τη βραδιά.
Η όλη εκδήλωση ξέφυγε από τα καθιερωμένα με την αμεσότητα και την αλήθεια που είχε διάχυτη, καθώς και την υπέρλαμπρη παρουσίαση, όπου και διάβασαν συγκλονιστικά, μερικά αποσπάσματα οι μοναδικοί ηθοποιοί Πέμη Ζούνη και Γιάννης Στάνκογλου, με συντονιστή τον δημοσιογράφο Νίκο Ελευθερίου, έχοντας για κεντρικό ομιλητή τον κύριο Ηλία Ροβέρτο Τουλιά, Διδάκτορα Καθηγητή Κοινωνιολογίας του Πάντειου πανεπιστημίου.

Τη βραδιά χορήγησε η εταιρία Kararbo, που χάρισε διάφορα giftbags σε όλους τους παρευρισκόμενους όσο ο συγγραφέας υπέγραφε βιβλία σε μια μαγική βραδιά που σηματοδότησε την συγγραφική του καριέρα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οπως θα διαπιστώσετε πλήθος από επώνυμους καλλιτέχνες, ανθρώπους της πολιτικής, αλλά και της μουσικής σκηνής.

Μοιραστείτε:

Facebook
Twitter
Email
Print

Περισσότερα άρθρα

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΛΑΣ στο Major Seven

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΛΑΣ Σάββατο 31 Μαΐου στο Major Seven   Ο Σταύρος Σιόλας, ο αγαπημένος συνθέτης, τραγουδοποιός και ερμηνευτής, μετά την μεγάλη επιτυχία της πρώτης του

Paul Weller “66”

Paul Weller “66”   Το 17ο solo studio album του δημοφιλούς και στην Ελλάδα Paul Weller που αναφέρεται στα 66α γενέθλια του καλλιτέχνη που είναι στις 25/5!   Το album ηχογραφήθηκε στο Black

ομάδα σύγχρονου χορού  YELP danceco.

ομάδα σύγχρονου χορού  YELP danceco.                                                                                     no matter how quiet όσο ήσυχo κι αν είναι   4-5-6 & 14-15-16 Ιουνίου PalmTree-MCA @ 9:30 μ.μ.